1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Internet Z3i niet meer te bestellen of verdwenen?!

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Sloot, 16 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik zit nu net een kijkje te nemen op de website van Ziggo (www.ziggo.nl). Tot mijn grote verbazing kan ik mijn eigen internetpakket niet vinden, Z3i. Bestaat dit pakket niet meer? Lijkt mij toch een beetje vreemd aangezien ik laatst een folder kreeg waarin het Internet Z3i pakket duidelijk vermeld stond.
   
 2. Je komt het wel tegen bij de tarieven. Maar zo alle verklaringen en persberichten met elkaar combinerend (slechts 3 smaken van een produkt, simpel) lijkt het mij dat in de toekomst Z3i opgaat in Z3 (de i van interim misschien?) "Halverweg dit jaar" gaat men al naar 30Mbit en dat zal dan vermoedelijk wel het "Alles-in-1 Extra" pakket zijn (nu 16Mbit) en dat zou dan sneller en goedkoper zijn dan Z3i.
   
 3. Als je in het produktoverzicht internet bij Z3 op meer info klikt dan staat Z3i daar ook bij vermeld. Maar het lijkt er inderdaad op dat ze het een beetje verstoppen.
   
 4. Ze verstoppen het inderdaad een beetje. i kan inderdaad voor interim staan, maar ook voor bijvoorbeeld intensief. Ik hoop overigens op het eerste. Ik heb dit pakket en als dit interim betekent dan zouden we binnenkort wel eens meer voor minder geld kunnen gaan krijgen. Daar ben ik altijd wel voor te vinden natuurlijk.
   
 5. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het ronduit belachelijk vind dat het snelste 20mbit abonnement geen 3mbit toebedeeld krijgt. Je betaalt het meest, dan mag je toch op zijn minst verwachten dat de upload snelheid gelijk zoniet nog wat hoger komt te liggen.
   
 6. ach ja met adsl haal je maar max 1mbit dus met 2 mag je heel gelukkig zijn. Wel 20 down overigens
   
 7. Ik zeg ook niet dat ik niet gelukkig ben met die 2mbit, daarom zit ik ook op kabel. Maar als je het meest betaalt voor je abonnement hoor je ook de beste performance te krijgen. En dat is niet zo nu er bij hetzelfde bedrijf 3mbit upstream wordt geboden.
   
 8. Alles zou naar zijn waarde moeten zijn, de verhoudingen zijn nu zoek! ALs je het meeste betaald is het niet meer dan normaal dat je dus ook het meeste krijgt!
   
 9. abo's

  Ja forum vrienden,

  Ik weet niet of mijn vraag hier thuis hoort.
  Maar ik lees bij abo's afsluiten bij Ziggo overal zonder vast contract.
  MMM ja ik ben bij @home toevallig en onvrijwillig nu bij Ziggo dus denk ik ....
  Dat wil ik dan ook; Of is dat niet mogelijk?

  Het lijkt me gewoon eerlijk, toch

  groetjes

  Loek
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina