1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Snelheid voor internet naar 100 Mbit/s !!

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door K007, 15 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ziggo het grootste kabelbedrijf van Nederland – gaat op 16 mei van start. Dit is vanochtend bekendgemaakt tijdens de persconferentie van Ziggo in Den Haag. Ziggo komt voort uit de fusie van @Home, Casema en Multikabel, maar beschouwt zichzelf als een geheel nieuw bedrijf. Ziggo levert diensten op het gebied van informatie, communicatie en amusement en wil haar klanten hierbij vooral gemak en plezier bieden.

  "De relatie met onze klanten staat centraal bij Ziggo," zegt Bernard Dijkhuizen, CEO van Ziggo. "Wij leveren diensten zoals televisie, internet en telefonie die een vitale rol in het leven van onze klanten spelen. Daarom staat klanttevredenheid centraal in de aanpak van ons nieuwe bedrijf. We hebben samen met ruim 3000 collega's keihard gewerkt aan deze lancering en gaan nu van start om de klanttevredenheid stap voor stap te verbeteren. Er zal vast nog wel iets niet zo lopen als we hadden gewild, maar we staan wel klaar om problemen meteen aan te pakken en op te lossen."

  Vanuit de oorspronkelijke kabelbedrijven zijn vele collega's bij elkaar gezet om maximaal te kunnen profiteren van expertise, ervaring en kennis. Deze inzet geeft Ziggo het vertrouwen dat nodig is om 3,3 miljoen klanten met een goed gevoel deel te laten uitmaken van het nieuwe bedrijf. Met behulp van Klantenpanels, waar duizenden klanten deel vanuit maken, en maandelijkse klanttevredenheidsmetingen gaat Ziggo tevens goed luisteren naar haar klanten en ze betrekken bij de verdere inrichting en aanpak van het bedrijf. Ziggo werkt actief aan nieuwe ontwikkelingen. Komende tijd volgt een groter aanbod van programma's in HD-kwaliteit, introduceert Ziggo interactieve Video on Demand en brengt het bedrijf de snelheid voor internet naar 100 Mbit/s.

  Bron: Breedbandwinkel.nl
   
 2. Staat ook op onze site hier en in het forum hier
   
 3. Sorry, niet gezien, zie dat mijn bericht slechts 9 minuten later is:cool:
   
 4. De reactie van Commander was alleen bedoeld om een link naar de overige topics die er al over lopen te geven, niet om je terecht te wijzen of zo hoor :wink:, er staan meerdere berichten over hetzelfde onderwerp ondertussen, dat voorkom je toch niet in deze dagen nu het merk geintroduceerd wordt. Maar we proberen het een beetje te stroomlijnen vandaar hier en daar een link en als het helemaal te gek wordt kunnen we topics ook nog samenvoegen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina