1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo folder en Orange Internet?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door hvanbeek, 15 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Alles van Orange-kabel-internet loopt via Casema. Ook de helpdesk en de incasso. Orange doet er zelf eigenlijk helemaal niets aan. Ik verwacht eigenlijk dat Orange-kabel-internet-abonnees (schijnen er zo'n 150.000 te zijn) gewoon zullen overgaan naar Ziggo. T-mobile, die Orange over heeft genomen, praat uitsluitend over het GSM-netwerk. Over kabel-internet heb ik die nog niet gehoord.
   
 2. Ziggo bied ook gewoon Orange Cable aan hun klanten. Het zal naar voren komen wanneer je een postcode check doet. Zo reclame maken via het kopje "Internet" zal deze niet naar voren komen.

  Dus ligt er ook maar aan waar je woont, in dit geval het oude "Casema" gebied.

  Zie:
  http://www.ziggo.nl/producten/internet/orangecable/
   
 3. Ik denk als T-Mobile "zijn" Orange klanten wil meenemen Ziggo zelf wel met maatregelen komt, lees een aanbod, om dit te voorkomen. 150.000 abonnees is tenslotte niet niks! Ik wacht het rustig af.
   
 4. Ter verduidelijking een stukje Casema geschiedenis:
  Casama leverde aanvankelijk internet met mailadressen ...@casema.net)
  Casema werd overgenomen door France Telecom, die internetprovider al Wanadoo hadden, gevolgen: alle internetabonnees van Casema kregen een wannadoo.nl mailadres.
  Wanadoo werd later weer verkocht en toen heette het Orange.
  Kabelinternet Orange/Wannadoo bleef bij Casema, maar heeft eigen mail- en nieuwsservers etc, maar met mindere service, als geen gratis spamblock etc. Casema blijft voor Orange /Wanadoo kabel internet verzorgen en int ook het abonnements geld.
  Casema begon later weer met eigen internet waarvan de prijzen gelijk zijn aan de Wanadoo/Orange pakketten.

  Ik vraag me ook af wat T-Mobile, nu eigenaar van Orange, met die kabelinternet sectie wil. Staat, dacht ik, in de etalage)
   
 5. Of orange klanten ook over kunnen gaan naar een Ziggo Alles-in-1 pakket hebben wij navraag gedaan en kregen het volgende antwoord van ons officiële Ziggo contact:


  Dus als je dit wilt kan het wel.
   
 6. Ik heb nu via casema (nu dus ziggo) orange kabel internet, telefonie en digitale tv. Een alles-in-1 pakket is voordeliger en internet is in het pakket twee keer zo snel. Maar als ik het goed begrijp kan ik pas hierop overstappen als het contract bij orange afloopt? Weet niet precies hoe het zit, maar volgens mij delen ze bij orange jaarcontracten uit....:?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina