1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

meerdere smartcards digitale tv

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door djtobias, 15 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Niet zo vreemd hoor.
  Het lijkt zo net een verkoper die geen direct antwoord wil geven op jouw vraag... :wink:
   
 2. De reden dat ik aangaf dat het onder voorbehoud geen optie is omdat hij naar mijn mening geen zin heeft om 2 x een basispakket af te nemen.
  En je vraag of je alleen rtl4 op je tweede smartcard kan laten zetten, daarop is het antwoord: nee, want je kan er alleen een abonnement op laten zetten, bijvoorbeeld een kennis en nieuws pakket. wil je rtl4 er toch op hebben dan ga naar het digtiaal totaal pakket. daar zit dan alles in.
  Maar nogmaals: dit is een tussenoplossing.
  Ziggo gaat naar copycontent van je 1e smartcard toe. dus wat op je 1e staat ook als copy op je 2e of 3e, maar dan zonder extra kosten.
   
 3. Duidelijk dat dit straks een kopie van de eerste smartcard is, maar ik blijf het vreemd vinden dat je dus in de overgangsfase van een paar weken/maanden op een DTV ontvanger die je in de slaapkamer zet je dus niet de standaard kanalen (nederland 1/2/3, RTL4/5/6 enzovoorts) kunt zien zonder dat je een extra pakket moet nemen waar kanalen in zitten waar je totaal geen belangstelling voor hebt.

  Ik hoop dat je nog steeds een denkfout maakt....
   
 4. Wordt vervolgt.....(door mij)
   

 5. Kingpin, ik hoop dat je een leuke middag hebt gehad, maar wat mij betreft hoef je niet meer op mijn reacties te reageren. Misschien dat iemand met wat meer verstand van zaken nog een eenduidig antwoord wil geven, anders bel ik wel met de helpdesk.

  Jammer dat mijn eerste ervaring op dit forum erg slecht is bevallen, maar ja, trollen en andere malloten kom je helaas op ieder forum wel tegen.
   
 6. Zoals ik Cees al als reactie gaf, kom ik hier op terug.
   
 7. Ik denk dat de onduidelijkheid niet nodig zou moeten zijn, maar om het zeker te maken zullen wij deze vraag (of je alleen een smartcard zonder kosten kunt registreren en dan het normale basispakket kunt kijken) stellen bij onze officiele contactpersoon bij Ziggo.
   

 8. Deze opmerking was natuurlijk niet aan CeeS gericht, maar aan Kingpin. CeeS ik hoop dat je het antwoord op deze vraag in dit topic zult zetten.
  Bedankt daarvoor. 8-)
   
 9. Misschien kan ik helpen:

  Het analoge basispakket kost 15,90, het digitale basispakket is gratis.

  Voor een tweede decoder hoef je niet opnieuw analoge TV te bestellen. Als je geen extra abonnementen afneemt, hoef je dus (voor de zenders) niets te betalen. Voor de kaart kan nog wel een (jaarlijkse) bijdrage gevraagd worden.
   
 10. hehe het verlossende woord nu is het ook weer een beetje logies. maar wie weet wanneer ze dat nieuwe systeem invoeren. dat is voor mij best interesant8-)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina