1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

meerdere smartcards digitale tv

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door djtobias, 15 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ok, update van het ziggo front. Afgelopen vrijdag gebeld met Ziggo ivm factuur. Toch is er 2x digitale tv op de factuur geplaatst zonder korting. Men gaf aan dat het nog niet ingegaan was. Bedoeling was 1 maart, maar dat is uitgesteldt. Op alle vragen kreeg ik antwoord dat ik klacht moest indienen. Dus het is nog niet actueel. Achja, wat is het woord waard van een ziggo medewerker. papieren waarop mijn abonnementswijziging staat is niks waard, mondelinge toezeggingen niet, en hadik nu mijn 3de kaartje geactiveerd, dan had ik dus vette pech en kon ik de volle mep betalen ipv van de 9.95 voor 3 kaartjes zoals mevrouw vorige keer aan de telefoon mij doorgaf.
   
 2. Als je het 3e kaartje activeert en geen extra pakketten erop laat zetten kost je dat niets per maand.

  Het kost alleen nog iets als er extra (zoals totaal) pakketten op staan. Later dit jaar worden alle pakketten dus voor 1 bedrag op max 5 smartcards gezet.
   
 3. Eerst was het 1 januari toen 1 maart. Nu is het 1 maart en hier nog steeds geen extra pakket op m'n 2e kaart. Van uitstel komt afstel zeggen ze. Ik geloof pas dat meerdere kaarten worden gelijkgetrokken als je maar 1x per pakket hoef te betalen, en dat ik daadwerkelijk naar het extra pakket op m'n 2e kaart kan bekijken zonder extra kosten. In een andere discussie op dit forum heb ik dit ook geplaats m.b.t. Scifi Channel en 13e Street. Eerst zien en DAN pas geloven.
   
 4. ook hier het probleem van de smart cards

  vandaag gebeld met helpdesk en film 1 laten activeren .
  ik heb 3 smart cards en gaf het nummer door van de card waar ik film 1 op wilde hebbn .
  helpdesk medewerker vertelde mij dat hoeft niet meer want vanaf vandaag word alles aan de hoofdkaart gekoppeld .
  ik bevestig dat met de vraag ik betaal dus 9.95 voor alle keuze paketten en 14.95 voor film1 en dan staan ze op alle kaarten open nu .
  ja was het antwoord.
  deze gegevens aan mn buren verteld en die gaan ook bellen met dezelfde aanpassingen en krijgen te horen het is nog niet klaar dus nog steeds per kaart betalen .
  opnieuw gebeld en alles word weer ontkend .
  communicatie is ver te zoeken bij ziggo sorry dat ik dat moet zeggen .
  ik wil en kan best wachten maar vind dit geen manier om met klanten om te gaan .
  laten we hopen dat de oplossing zich snel aandraagt .
   
 5. Ik kan me voorstellen dat het inderdaad verwarrend is al die verschillende verhalen van de klantenservice.

  Hoe het op dit moment echt zit:

  Als je nu een nieuwe smartcard registreert, krijgt je op die nieuwe smartcard automatisch alle aanvullende pakketten erbij die ook op je andere smartcard hebt. Hier betaal je niets extra voor. Op dit moment geldt dit voor een maximum van 3 (!) smartcards.

  Bestaande klanten met meerdere smartcards zullen in de loop van deze maand omgezet worden naar dezelfde voorwaarden.
   
 6. heb laatst die 2 weken gratis eredivisie live genomen heb vandaag pas brief gekreegen beetje laat maar goed heb nu wel eredivisie live op bijde kaarten dus blijkbaar hebben ze de kaarten al wel gekoppelt en zetten ze nu de nieuwe pakketen dus ook al op bijde kaarten
   
 7. Even een positief berichtje.... ik kan met de smartwi 2 Humax C FOX en 1 Humax iHDR5050C aansturen met 1 smartcard. Mij zijn blij.. :oyeah:
   
 8. Waarom zo'n apparaat kopen terwijl Ziggo nu alles open gaat stellen voor 3 kaarten.
   
 9. Meerdere Cards

  :censored: Is het dan ook zo dat als ik meerdere kaarten met alle paketten heb, en ik "leen" die uit (aan een Ziggo klant) dat die ander ook alles kan zien ? :censored:
   
 10. Ja, indien jouw "kennis" (:wink:) maar in het @home gebied woont net zoals jij. Dit vanwege de verschillende smartcards die er in gebruik zijn bij @home, multikabel en casema. Maarre, dit is uiteraard niet legaal!

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina