1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

meerdere smartcards digitale tv

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door djtobias, 15 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Je kunt idd via sluitallesaan een starterspakket bestellen.
  of via de retail decoder waar soms een starterspakket bij gelverd wordt.
  aansluiten en kijken. daarna het smartcardnummer doorgeven aan de helpdesk en meteen het gewenste pakket bestellen.
  En nogmaals: geen extra kosten voor de 2e smartcard.
  alleen die 9,50 p/m

  succes,
   
 2. ja kunt ook even naar ziggo bellen bel dan wel even de verkoolijn want dan ben je veel sneller aan de beurt hier kun je ook losse smarcars en decoders kopen. een vriend van me heeft laats dekoder en smartcard gekocht voor €30 en dan ben je nogal een beetje goedkoper uit het is dan wel een simpele decoder wil je een mooiere dan met je gewoon naar de winkel gaan en alleen een losse smarcard via ziggo kopen
   
 3. Nummer van de hoofdlijn ? :?
  Naja als ik het doe wil ik meteen een goede hebben, dan kost het maar wat meer :rolleyes:
   
 4. Bij Ziggo zelf zijn geen losse smartcards te bestellen. Als je de decoder elders aanschaft en er zit geen smartcard bij, kun je deze bij diverse webshops bestellen. Snelste is echter om even langs te gaan bij de lokale bruingoedboer of Mediamarkt. Ook zij verkopen losse startpakketten voor DTV al dan niet met een decoder erbij (adviesprijs voor het startpakket is 29,95).
   
 5. Net met de klantenservice gesproken en die vertelde mij dat per 1 januari 2009 je nog maar 1x abbonementsgeld hoeft te betalen ongeacht het aantal smartcards. Dan kun je dus 1x Film1 afsluiten en dit toch op 3 verschillende smartcards krijgen. Dat werd tijd. :)
   
 6. ik heb een HD ontvanger besteld en inmiddels ook al binnen, hier zat natuurlijk een nieuwe smartcard bij. Op mijn oude kaart had ik het tv totaal pakket. En op de nieuwe heb ik inmiddels ook tv totaal en het HD pakket, de oude kaart wil ik gebruiken op een ander toestel in het huis.

  Nu betaal ik tot 2009 zeker dubbel? of kijk ik nu al op twee kaarten hetzelfde pakket voor dezelfde prijs?
   
 7. Is toch maar een preview van 2 weken volgens mij.
   
 8. Totdat die omschakeling daadwerkelijk 'live' gaat, betaal je dubbel. Dus voor elke kaart die je hebt de betreffende abonnementen.
   
 9. Dat is heel mooi! Dus als ik eind volgende week een nieuw kaartje organiseer, kijk ik 2 weken gratis alles en per 1-1 kan ik mijn abo van de eerste kaart laten ingaan voor de 2de kaart. Mooi! Ik zal de verkooplijn eens bellen voor bevestiging.

  Ik begrijp niet goed dat Ziggo er zo lang over heeft gedaan. An sich snap ik dat ze eea moeten aanpassen in het systeem om dit fatsoenlijk te registreren, maar als je echt klantvriendelijk wilt zijn, had je iets creatiefs kunnen bedenken. Laten we zeggen een zogenaamde actiekorting toekennen aan mensen met een 'copykaart'. Dat is dan in feite een heel nieuw abo, maar met een korting die erop neerkomt dat je niets betaalt. Een beetje creatief boekhouden. Maar ja...Ziggo/Casema en klantvriendelijkheid zijn nooit getrouwd geweest. Dan moet eerst het huwelijk met de Grote Graaier ontbonden worden... ;)
   
 10. Ik ga er van uit dat, net als ik, een groot aantal mensen met meerdere kaarten niet op alle kaarten detzelfde pakketen hebben.
  Ik zelf heb bijvoorbeeld een 1e kaart met een totaalpakket met sport1. Verder een 2e smartcard met geen extra pakket (die card zit in de tv zelf voor ontvangst eurosport HD-kanaal). Daarnaast een 3e smartcard met alleen het kids-pakket.

  Nu vraag ik me af wat er gaat gebeuren met de beschikbare kanalen van verschillende kaarten van een en dezelfde klant.
  Wordt dan op een x-moment (1 jan?) alle kaarten opeens geschikt voor de som van alle pakketten die iemand heeft? Dat kan namelijk wel aparte effecten geven als de kids ineens ook naar de Playboy-enz. kanalen kunnen zappen. Natuurlijk kun je zenders blokkeren, maar dan moet je dus wel vooraf weten dat ze zichtbaar zijn/worden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina