1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

meerdere smartcards digitale tv

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door djtobias, 15 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Die 50c lijkt me beter dan de hierboven geopperde 1,50 :oyeah:
   
 2. dit gaat zobiezo niet gebeuren die 10 euro was een fout van ziggo echter de dubbele abbo kosten heeft te maken met de huidige dienstverlening eventueele pakketten op de andere kaarten zonder meerprijs met trugwerkende kracht invoeren zal dan ook nooit gaan gebeuren.:cry:
   
 3. het woord verwacht is eigenlijk met een dringende ondertoon:mrgreen:
   
 4. Ik vind €0,50 nog steeds te veel.
   
 5. Het is toch wel iets waar je rekening mee zou moeten houden inclusief een limiet van het aantal kaarten per huishouding, denk ik. Nu zou ik €0.50, per smartcard, acceptabel vinden maar een limiet van bijv 4 vind ik wel een discussiepunt en ik ga daar niet mee akkoord, als dat door de kabelboer wordt voorgesteld.

  Gert.
   
 6. waarschijnlijk kun je er dan wel meer dan 4 krijgen echter moet je dan weer gaan betalen. een limiet lijkt me trouwens logies om misbruik te voorkomen. mischien maken ze ook wel een ssteem waarbij het aantal kaarten varieert bijvoorbeeld standaart 4 maar bij uitgebrijdere pakketten 7.
   
 7. Achter op het formulier waar de smartcard op bevestigd zit (TZ2SP.WF0808), staat U kunt maximaal 5 smartcards registreren
  Dit registreren staat natuurlijk los van de kosten bij afname van extra paketten
   
 8. Mij lijkt dat NIET logisch. Dus onze kabelboer gaat bepalen hoeveel "smartcards" men kan bestellen voor een gezin? Dus als men een wat groter gezin hebben dan de kabelboer goed voor ons vindt mag men na smartcard nr x de volle mep gaan betalen? Als ik 'TheGrouch' goed begrijp limiteert de kabelboer nu al het aantal smartcards op 5... :wink: Het is te hopen dat Rouvoet dit niet hoort :cool:

  Gert.
   
 9. Heeft die zelf dan wel TV? :cool:
   
 10. Denk het niet. Als hij verstandig is heeft hij in ieder geval geen DTV van onze lieftallige kabelboer :cool:

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina