1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuw van Ziggo op ZDnet

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door laguna, 15 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dit jaar 30 a 40Mbps mogelijk... ergens volgens jaar 100Mbps..
  Klinkt leuk.. maar eerst zien dan geloven.

  Interactieve tv derde kwartaal dit jaar ook erg leuk om te horen.
   
 2. Die 100 Mbps interesseert me momenteel niet zo erg. Ik denk niet dat er veel sites zijn die dit aankunnen. Maar de bijbehorende upload. Das wel weer interessant. Afgaande van een assymetrie van 1 op 20 gaat de upload dan naar 5 Mbps. En dat kan alleen maar hoger worden.

  Ik stuur zelf vaak grote bestanden naar een FTP server of werk thuis via een VPN verbinding met het netwerk op de zaak. Dit zou wel een heel prettig zijn.
   
 3. De huidige abonnementen zitten met de upload/download verhouding meer richting 1 op 10 (20000/2000, 12000/1500) of zelfs richting 1 op 5 als je een bundel hebt (16000/3000). Dus in dat geval zou je zelfs 10 tot 20 mbit upload kunnen verwachten als ze dezelfde verhoudingen aanhouden.
   
 4. Klopt. Ik heb alleen eens rondgekeken wat nog haalbaar is. Als de asymetrie te groot wordt, dan ga je problemen krijgen om de downloadsnelheid te halen. Je moet immers een bepaald aantal bits terug kunnen sturen. Kennelijk werkt 1 op 20. En aangezien ik er ook een beetje van uitga, dat men ons niet meer willen geven dan strikt noodzakelijk om flinke rekeningen vanwege servers en P2P upload te voorkomen, kijk ik even naar het minimum wat men ons zal moeten geven.
  Als het meer wordt, dan is dat weer mooi meegenomen.
   
 5. En toen ging het opeens over internet :)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina