1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Hotmail.com blokkeerd @Home mailserver(?).

Discussie in 'Internet - Email' gestart door Mr_Parker, 15 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Antwoord van mezelf: NEE
  Krijg ze retour met foutmelding van de foutmelding!
   
 2. Hi!

  Dus mail je het naar abuse@home.nl

  Bye,
  Raymond
   
 3. :shock::shock:
  :wink: Heb ik ook gedaan
  Het zal me niet verbazen als morgen alles :shock:
   
 4. Ja is reeds meerdere malen aan abuse@home gemeld. Door meerdere abonnees zelfs.
   
 5. Weer zooooooooooooooooooooooooooooooo zwak om even Microsoft weer aan te halen. Alsof Hotmail als enige veel blokkeerd. Als er klachten komen gaan IP ranges in de ban, niet alleen bij Hotmail. Maar ja, het is echt 'stoer' om mee te doen aan de 'Microsoft Bash'

  Gegronde argumenten òf volgt men het geblaat?
   
 6. Dus aan wie ligt het dan denk je? :)

  Niet aan Hotmail, die voert immers de correcte handeling uit na diverse klachten. De provider dient er voor te zorgen dat het versturen van spam niet mogelijk is.
   
 7. Hi!

  Dat is een beetje rare stelling, wat is spam, de ene heeft daar een andere definitie van als de ander. En de vraag is ook altijd wat dan de thresholds zijn. Als een ISP 100.000 mails afleverd bij hotmail, en er zijn er 5 spam, sluit je dan de hele ISP af? Hotmail vind vaak van wel.

  Als jij aan een vriend met een hotmail adres een mail stuurt met een linkje naar een pillensite, omdat dat voor jou zo goed werkt (voorbeeld) en die vriend zegt rot op, spam. Moet dan heel @home geblokkeerd worden?

  Ik weet het is heel zwart wit maar wil alleen aangeven dat vrijwel alle nederlandse ISPs erg veel doen om spam tegen te gaan, maar dat freemail providers als hotmail soms niet helemaal snappen hoe de wereld in elkaar steekt.

  Hoeveel spam word er verstuurd met een @hotmail adres als afzender? Een stuk meer vrees ik als met @home adressen ;)

  Bye,
  Raymond.
   
 8. Om een irritante discussie te voorkomen... (vaak met deze ongein over spam). Het enige wat voormalig @Home hoeft te doen is contact op te nemen met Hotmail. Misschien block door geautomatiseerd systeem... veel klachten over een range en dan 'reactie van Hotmail'. Niemand die wat zegt (men denkt allemaal: anderen doen het wel!), tsja en dan?
   
 9. blokkade hotmail

  Dit is een probleem dat aan home kleeft en waar ze ontzettend traag en klantonvriendelijk op reageren. De helpdesk antwoordt in het algemeen niet op abusemeldingen en het duurt lang voor de mailproblemen weer over zijn. De klanten worden op de site niet verder geholpen, omdat storingsmeldingen ontbreken. Ik hoop, dat ziggo een betere voorlichting zal leveren op de site. Fijn, dat Raymond (van ziggo)meekijkt. Maar een discussie over de schuldvraag levert niet zo veel op. Ik wil gewoon dat ziggo/home storingen duidelijk op de site vermeldt en dat de abuse/helpdesk op mijn mailtjes reageert.
   
 10. email verrzenden

  Hiwer nog iemand die daar last van heeft.
  Ik kan naar geen enkel hotmail adres iets sturen en de klantenservice van zowel @home en ziggo werken nog niet zoals het hoort.
  Dus moeten we maar even afwachten waar de fout zit.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina