1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Hotmail.com blokkeerd @Home mailserver(?).

Discussie in 'Internet - Email' gestart door Mr_Parker, 15 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zijn er eigenlijk ook mensen die gemerkt hebben dat ze niet meer bereikbaar zijn voor Hotmail-adressen? Ik heb vandaag van mijn contacten begrepen dat ze mij hebben geprobeerd te mailen op mijn @Home e-mailadres. Echter, dit komt terug met een foutmelding.

  Zelf kan ik ook sinds anderhalve week geen e-mails verzenden naar Hotmailadressen. Helaas blijft het fout gaan. Niet zomaar even een keer wel en dan niet. Gewoon helemaal niks komt aan als ik Hotmail probeer te bereiken. Het is weer vervelend dat het al zo'n tijd duurt :?...

  Groetjes,
  Josien
   
 2. Wat je zou kunnen doen is het volgende: Regelamtig mailtjes versturen van je eigen @home mailadres naar je eigen hotmailadres en omgekeerd.
  Zo kun je nagaan of er emailverkeer mogelijk is. Bij mij zijn er (momenteel) gen problemen.
   
 3. Inderdaad, nu kwam er eentje door... maar niemand ervaring met het niet ontvangen van e-mail (natuurlijk moeilijk te zeggen als je niet weet of iemand je iets gestuurd heeft?). Mijn ouders zijn op vakantie in Brazilië en hebben een grote lijst met geadresseeerden gemaild. Alle e-mailadressen met @Home kwamen bij hen weer retour. Nog meer mensen die hiermee ervaring hebben?

  Groetjes,
  Josien

  P.S.: fijn... een forum waar we met elkaar mee kunnen denken :wink:
   
 4. Misschien kun je uitvissen met wat voor foutmelding ze terug kwamen? Vraag of ze zo'n retour-mailtje met foutmelding doorsturen. Je kunt dan de datum/tijd en foutmelding misschien nog zien.

  Het zou ook nog kunnen zijn dat die 'terugstuur-mailtjes' geweest zijn tijdens de periode afgelopen week toen @home op de zwarte lijst bij hotmail stond. Als ze vanuit Brazilie niet elke dag de mail controleren hebben ze misschien dat pas afgelopen weekeinde gezien terwijl het al eerder in de week gebeurd is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina