1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

HDMI problemen...

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door Webalistic, 12 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Is niet echt een ontdekking.
  STB staat voor settopbox, je decoder dus.
  Als je per ongeluk op het knopje ernaast (Tv) drukt, is je aftstandbediening ingesteld om een Samsung televisie te bedienen en je decoder reageert er dan niet meer op.
  Druk op STB en je aftstandbediening is weer voor de decoder.

  Een ontdekkingsreis in de handleiding doet wonderen ... :wink:
   
 2. Het klopt niet dat de eerste versie van de decoders allemaal een HDMI probleem hadden. Ik heb nog steeds de eerste versie en hij werkte perfekt na ik meen de derde software update die er al vrij snel was. Toen had ik opeens beeld op HDMI. Daarna heb ik tot de laatste software (132) update geen problemen gehad. Nu heb ik artefacts op de HD kanalen.
   
 3. Nou... vandaag de decoder opgehaald (3e keer reparatie, 4 maanden verder) en weer de mededeling: nou we hebben er niets aan gedaan, want het werkt prima! (insert expletive here) diepe zucht... daar weer aangesloten en inderdaad... geen sjoege. Wat heen en weer gebabbeld en.. eindelijk een nieuwe meegekregen. Hoppa, hdmi werkt in 1 keer! Het kan dus wel werken!
  Maar wat er nu mis is met de oude, ik heb nog altijd geen idee en dat interesseert ook niet meer :mrgreen:
   
 4. pincode

  Hallo, wat een geluk dat ik je mailtje lees.....kon nergens antwoord vinden op deze prangende vraag ook de zogenaamde expert wist het niet...hhahahahahhha......net zoals jij kon ik met geen mogelijkheid meer de cijfertoetsen op mijn afstand bediening gebruiken bijvoorbeeld om mijn pincode in te geven, wel menue maar geen gebruik van de cijfers, oftewel geen instellingen en of updates......YES YES :mrgreen::mrgreen::lol:........ALLES WERKT WEER...............
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina