1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Regio22

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Terra, 12 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De bron is Ziggo. Vanaf begin januari zou het tv-aabod digitaal gelijk moeten zijn. Dit is dus niet het geval zoals we nu constateren. Misschien vreemd voor je maar we vallen nu allemaal onder Ziggo. Het kan en mag dus niet zo zijn dat ik voor mijn abo-geld minder zenders heb tov Multikabel of Casema. Dat moet exact gelijk zijn!

  Dat geld ook voor de pakketten. Daar mag geen verschil in zitten, waar je ook woont in Nederland!
   
 2. Kunt het ook omdraaien , zou best eens kunnen dat Regio22 helemaal geen interesse heeft om in het hele Ziggo gebied uit te zenden daar er waarschijnlijk een financieel plaatje aanhangt voor Regio22.
  Is tenslotte geen regionale omroep zoals bijv. RTV Oost maar meer voor een bepaalde gebied in Noord -Holland.
  Zou ook best kunnen dat we de komende jaren meer van deze constructies krijgen en er dus zenders komen die voor een bepaald gebied op de kabel komen en dus niet voor heel Ziggo te zien zijn.
   
 3. Dit moet sowieso gecompenseerd worden in de gebieden waar deze zenders niet te ontvangen zijn. Je kan de een niet meer zenders geven tov de ander, we betale immers hetzelfde abo-geld!
   
 4. Je bent je smiley vergeten.... (hoop ik....)
   
 5. Je mist niets Terra, R22 is een flutzender. RNN7 was beter maar die is van de kabel gehaald.
   

 6. Ach, ik geef ook niet zoveel om die friese lokale omroep. Ik versta ik geen ruk van en het heeft ook geen ondertitels :wink: Mag er van mij (regio Hengelo) wel af en het abonnementsgeld mag hetzelfde blijven 8-)

  Gert.
   

 7. Waarom zet je geen schoteltje op het dak? Dan kom je gelijk terecht in de wereld die Canal Digitaal heet met hun goedgekeurde ontvangers. Dan ben je ook niet blij :roll: (gelukkig heb ik een NIET-goedgekeurde satontvanger) Maar dan heb je wel mooi al je regionale zwikkie Free To Air op de Astra 3. Hoef je ook niet meer te klagen over compensatie over iets waar je toch niet naar kijkt.

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina