1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

nieuws tweakers.net power bundel 5 proefkanalen klopt dit

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door niels_vlaar, 11 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Goededag,

  Ik las een maand terug op tweakers.net het volgende bericht http://tweakers.net/nieuws/52784/multikabel-schroeft-snelheid-triple-play-abonnementen-op.html.
  Daar staat in dat de powerbundel duurder wordt maar je krijg er wat voor terug zoals sneller internet,5 gratis digitale tv zenders en onbeperkt nieuwsserver gebruik. Maar nu is het internet sneller geworden maar van de andere 2 heb ik niks gemerkt. Klopt dit nieuws bericht niet of krijgen we later 5 zenders er bij en onbeperkt gebruik van de nieuwserver.

  Alvast bedankt voor het antwoord.
   
 2. Wacht nog even tot de 16e want dan zou `r eindelijk antwoord moeten komen op vele vragen die de laatste maanden zijn gerezen.
   
 3. Het nieuwsbericht vind je ook terug op dit forum en op de homepage bij de nieuwsberichten. Dit stond in een brief die naar de power-bundel abonnees is gestuurd.

  Behalve de reeds ingevoerde snelheidsverhoging stond daarin:

  Het onbeperkt gebruik van de newsserver is inmiddels wel al ingegaan. Het 'verrassingspakket' nog niet, maar zou dus medio 2008 ingaan en dat kan nog wel even duren dus.

  Zoals BenJ schrijft, hopelijk binnenkort dus meer hierover. (Het gaat dus om 5 zenders uit het totaal-pakket, als je dat al hebt merk je er dus niets van)
   
 4. ik ben ook benieuwt wat er nog meer gaat verandren is er al bij iemand bekend of er voor de andere abbo's ook veranderingen op komst zijn (behalve de snelheidverhoging voor de bundels)
   
 5. Ziggo moet mee met de tijd dus voor mijn gevoel zullen alle up- en downloadsnelheden weer eens fors moeten worden verhoogd. Maar ja zoals altijd gaat dat bij Ziggo gepaard met extra abo-kosten. Geloof me ik heb mijn twijfels of we nu eindelijk eens weer een jaartje of twee geheel verlost blijven van abo-verhogingen!
   
 6. LOL laatste verhoging is 2 weken terug!!!!:shock:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina