1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

X-Tra valt weer buiten de boot

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door irix, 8 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nu Power (in bundelvorum) 3 mbit upload krijgt valt X-Tra weer buiten de boot.
  Nadat ze ons het gratis onderling bellen door de neus hebben geboord nu ook de hogere uploadsnelheid.

  Uiteraard heb ik weer een klacht ingediend maar helaas heb ik ook weer dezelfde standaardbrief ontvangen.

  Dat ik maar moet downgraden naar de Powerbundel of mijn mond moet houden. Ook staat er onderaan de brief "Hoewel ik besef dat mijn antwoord niet aan uw wens voldoet, kan ik u helaas niet van andere informatie voorzien".

  Waar zijn ze mee bezig zeg? Veel betalende klant pesten? Wegpesten van de X-Tra abonnees zodat ze dat product niet meer voeren?

  Ook dat we binnenkort 2x moeten betalen ben ik het absoluut niet mee eens, vanwege de nieuwe factureringsmethode, dat is dus wel even 2x extra + 2x tv + 2x digitale tv + 2x pluspakket.

  En dus nog altijd niet gratis onderling bellen en ook een lagere upload dan mensen die minder betalen.

  Ik walg hiervan. Echt.
   

 2. Ik zou het even afwachten wie weet krijg je binnenkort wel een opsteker:wink:. Binnenkort start het nieuwe bedrijf en dan zullen er gerust wel verbeteringen komen voor het Xtra abbo dit is een tijdje terug al bevestigd dat het snelste abbo deze zomer in snelheid omhoog zou gaan dacht ik.
   
 3. En dan wordt het na de zomer en loop ik ondertussen wel 5 maanden te balen...
   
 4. Ik zou zeggen downgraden :wink:
   
 5. Ja ik ben gek. Ik heb niet voor niets 22mbit, downgraden is geen optie. Ze willen het mij ook een beetje tè graag. Vast om over een paar maanden die powerbundel eens flink in prijs te gaan verhogen ofzo.
   
 6. Ach, ach, ach, wat een ellende.
   
 7. Ach, ach, ach, wat een lamlul. Reageer dan niet.
   
 8. Waarom niet reageren, jij reageerd toch ook op iets wat je zelf in de hand hebt. Jij kan ook een bundel nemen, maar dat wil je niet. Dus kies jij er voor om 22 mbit te behouden.
   
 9. Hahaha mooie reactie. Waar iemand dik geld voor betaald elke maand mag hij ook wat van verwachten vind ik. Terechte reactie m.i. Ben zelf ook niet tevreden met de upload snelheid van de power bundel. Haal bij lange na de snelheid niet. Als het niet snel opgelost wordt ga ik geld terug eisen, omdat de dienst niet volledig geleverd wordt.
   
 10. Het is gewoon te zot voor woorden dat de klanten die meer betalen minder snelheid krijgen. X-Tra zou X-tra snel moeten zijn, niet X-tra duur.

  En als je een reactie als "Ach, ach, ach, wat een ellende." geeft voeg je toch niets toe aan het onderwerp. Dan kun je beter niet reageren.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina