1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

wanneer ziggo

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door amiboy, 6 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. er word wel steeds gezegt dat ziggo medio mei komt maar dat is binnen nu en twee weken!! em ik heb alleen nog maar een brieg gekregen over de verandering van de facatuur. maar nog steeds geen officeel bericht dat @home gaat veranderen in ziggo zouden ze niet is een keer met een datum en uitleg naar de klanten moeten stuuren.
   
 2. Van wat ik gelezen heb o.a via dutchmedia is dit 16 Mei.
  Brief zal wel snel komen denk ik:wink:
   
 3. De datums die je ziet (medio mei, 16 mei, 12 mei etc.) is de datum dat met de campagne begonnen gaat worden om de naam bekend te maken. Voordat de hele integratie klaar is gaat nog wel even overheen. Je krijgt dus niet alvast eerder een brief dan dat de campagne van start gaat.
   
 4. Wanneer gaat www. ziggo.nl in de lucht?? Ben benieuws hoe dat er uit gaat zien. @home had een redelijk leuke pagina (ook al startpagina).
   
 5. mee eens @home heeft een best mooie website en ik heb de andere websites ook even bekeeken en dan vind ik die van @home wel de vooral die van mk is slecht duk onoverzichtelijk... en leijk dus ik hoop dat de nieuwe website richting die van @home gaat maar ik denk dat ze een compleet nieuwe website maken met een compleet nieuw uiterlijk nog even afwachten dus....
   
 6. nog even wachten tot volgende week..
   
 7. Om precies te zijn volgende week vrijdag..
   
 8. als het volgens planning loopt 16 mei
  er worden nu al auto`s bestikkerd
  dinsdag gaat de eertste auto al rijden met de nieuwe logo``s:)
   
 9. Gebeurt dit in Grootebroek toevallig ? Ze zijn hier namelijk bezig met diverse dezelfde wagens in verschillende kleuren. Heb alleen niet goed gezien wat er precies op staat. Met het voorbij rijden leek he even op sixt o.i.d.
   
 10. dit gebeurt gelijktijdig in meerdere plaatsen
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina