1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Domein en domein e-mail problemen.

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Penhoorn, 5 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Het ziet er hier prima uit met IE, maar bagger met Firefox. Lijkt dus een browserprobleem en geen probleem bij MK.

    Misschien kun je eens een andere HTML editor proberen.
     
  2. Hi!

    Ligt vermoedelijk aan je browser en hoe je de page gemaakt hebt. Ik zie hier geen verschil met de originele page, met 3 browsers getest.

    http://home.quicknet.nl/qn/prive/de.barendregt/

    Bye,
    Raymond.
     
  3. De page is twee jaar geleden opgebouwd uit Word en verfijnd met Dreamweaver, met behulp waarvan ik de overbodige Word-html-codes verwijderd heb. Twee jaar lang was de page ongeschonden te zien op mijn browser IE 7.0, tot aan 5 mei 2008.

    Vanaf die datum heb ik te kampen met de weergave zoals Penhoorn die signaleert: "Als ik www.mariannebarendregt.nl aanklik krijg ik de spaties wel te zien in IE 7.0 en als ik op http://home.quicknet.nl/qn/prive/de.barendregt/ klik heb ik de spaties (vierkantjes) niet."

    Het lijkt er dus op dat de homepage op zich ongeschonden is en dat de instellingen pas veranderen op het moment dat de domeinnaam in het spel komt.

    Op advies van de servicedesk heb ik de website in z'n geheel opnieuw ge-upload naar home.quicknet.nl, maar dit veranderde helaas niets aan de weergave. Op refresh drukken of de website uit het cachegeheugen te verwijderen door de geschiedenis te wissen gaf evenmin een ander resultaat te zien. :?

    Grtz,
    Dick
     
  4. Hi!

    Raar advies van de helpdesk, daar zou ik niets verwachten zelf. Je moet je code aanpassen. Haal de regels eens weg met :

    <meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1252">

    Bye,
    Raymond.
     
  5. Prima advies, Raymond. Ik heb de regel verwijderd uit de indexpagina en onze website ziet er weer uit als vanouds! Heel hartelijk dank, mede namens mijn vrouw. :)

    Edit: voor alle zekerheid heb ik de regel ook maar uit alle andere pagina's van de website gehaald.

    Grtz,
    Dick
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 15 mei 2008
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina