1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

EPG

Discussie in 'Humax IR-FOX C (SD-Tuner)' gestart door sannetje, 4 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. had ik een probleem met de tijdsinstelling en EPG. Nu loopt mijn klok wel keurig gelijk,maar kan ik op een of andere manier geen programma's meer reserveren.

  Nou ja reserveren gaat wel, alleen krijg ik geen melding meer/verzoek meer of ik het geselecteerde programma wil zien.
  Tv schakelt ook niet meer over naar de gereserveerde programma en zender??

  Weet iemand hoe dit kan?
  Heel vervelend vind ik dit "gedoe"

  Kortom wat ik kan er er aan doen?????
  Sannetje
   
 2. Ik wil nogal eens programma's reserveren. Dit lukte me enige tijd niet omdat de tijd niet gelijk loopt. Ik weet nu dat je de tijd weer "redelijk bij de tijd kan halen" door m even uit te zetten. Toch blijft de humax IR fox enkele minuten achter lopen.......Op zich al vervelend.

  Nu blijkt echter dat het vooraf reserveren helemaal niet meer werkt. Kan in de guide wel programma's reserveren. Allen komt het gereserveerde programma nooit in beeld........Niet zo handig als je op een programma zit te wachten, zo mis ik nog mijn favorieten programma's helaas.

  Wie herkent dit en wat kan ik er doen?
  Alle up dates zijn uitgevoerd en nooit eerder problemen ondervonden met EPG gehad.

  Bedankt voor de eventuele tips
  Sannetje
   
 3. Dat heb ik ook en ik vind het erg vervelend als je door de list scrolt en de tijd loopt niet goed. Dan zie je allemaal programmatitels die al af zijn... Ik heb dit in het begin dat ik digi-tv had niet gezien, het is volgens mij iets van de laatste maanden. De decoder zet de tijd een paar minuten later vanzelf weer goed maar het blijft errug iritant.
   
 4. Ik heb het zelf ook wel eens gehad. Niks aan te doen, eens in de zoveel tijd de stekker eruit halen :-(
  Tis wachten totdat er een fix komt van @home, maar dat kan nog wel heel lang duren.
   
 5. Het probleem is mij / ons niet bekend.
  Begrijp ik het goed met de omschrijving dat het probleem zich pas na lange tijd voordoet en dat het alleen opgelost kan worden met een re-boot / power cycle ??
   
 6. Klopt dit zie ik hier ook al een paar maanden gebeuren.
   
 7. Waneer het zich voordoet is lastig te zeggen, ik heb het nooit na korte tijd gezien iig. En oplossen, of een power-cycle de enigste oplossing is weet ik niet, maar zodra de Humax of traag word word/klok niet meer update/etc lijkt een power-cycle altijd wel te helpen. Tis moeilijk te dubbelchecken iig.
  Dit probleem lijkt IMHO samen te hangen met het hele tijd/EPG gebeuren. Als de tijd in de OSD/EPG al achterloopt, dan kan ik me goed voorstellen dat reserveren ook fout gaat (maar heb niet genoeg kennis van de Humax om dat met zekerheid te weten). Tis alleen wel irritanter.

  Toch, anoniem, ik snap het niet. Na de laatste firmware-update (die overigens wel een aantal zaken verbeterde) zijn er eveneens een hoop problemen opgedoken. Waarom worden die niet gewoon gefixed?
   
 8. Dat zou ik ook wel graag willen weten.
  Als er straks toch nog een fix komt hoop ik dat die stills/freezes problemen ook meegenomen worden.

  Ik gebruik ook vaker de timer en is me ook al opgevallen dat er niet word overgeschakeld naar die zender als ik een programma heb ingesteld.
   
 9. Het zou zeker helpen als jullie een nieuw onderwerp starten met een overzicht aan issues / bugs, om te voorkomen dat we bij een nieuwe software release essentiele zaken vergeten zijn/worden.

  Bij voorbaat dank

  anoniem
  Ziggo
   
 10. Even een topic-kick; ik heb dit probleem op dit moment nog steeds met de laatste update van IR FOX C
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina