1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Storingen BUITEN het Ziggo gebied: verwijderen

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door TV Smurf, 3 mei 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Een naar mijn mening volstrekt onnodig toppic. Heeft nog nul berichten dus weg ermee. Maakt e.e.a. weer wat overzichtelijker.
   
 2. Deze staat er op speciaal verzoek in. Als er over een aantal maanden nog steeds niks in staat kan hij wat mij betreft ook weg. Nog even afwachten dus.
   
 3. Zo op het eerste gezicht lijkt dat onderdeel zijn waarde te kunnen hebben. Er kunnen zich storingen voordoen bij het tranport van zenders, doordat de verbinding van Hilversum weg is gevallen, of doordat een transponder problemen heeft bijvoorbeeld. Het is echter moeilijk voor de individuele gebruiker om dit te constateren en daardoor vrees ik dat, tenzij onze Ziggo medewerkers hierin zaken posten, de problemen gewoon bij storingen komen te staan.
   
 4. Als er dit soort algemene vragen in de (verkeerde) @Home of Casema/Multikabel groepen gezet worden kunnen we die altijd nog verplaatsen naar deze groep. Inderdaad gaat het om dit soort zaken waarbij iemand uit bijvoorbeeld UPC of een ander niet-Ziggo gebied zijn probleem eens hier op tafel wil leggen om te vragen of hier hetzelfde verschijnsel bestaat. Of het na verloop van tijd zinvol blijkt zullen we zien. Ook de indeling zoals hij nu is met een apart @Home en Casema/Multikabel groep is geboren uit het feit dat dit eigenlijk 2 aparte netwerken zijn. Als deze in de toekomst meer samensmelten kunnen we deze groepen ook samenvoegen.

  Ook de indeling van bijvoorbeeld de DTV ontvangers forums is nu rechtstreeks overgenomen van de indeling van het TVHome forum. Echter als er steeds meer ontvangers bijkomen wordt dit steeds onoverzichtelijker en zullen we een betere indeling te maken. Uiteraard nemen we verzoeken van jullie serieus en alle voorstellen hiervoor zijn welkom.

  Totdat Ziggo officieel gelanceerd wordt, half mei, wachten we nog even met modificaties aan forumgroepen zodat we dan gelijk de juiste nieuwe-benamingen kunnen gebruiken.
   
 5. verwijder storing buiten ziggo gebied

  ik weet dat hier al een discusie over is maar ik maak maar even een nieuw om het een beetje actueel te houden. dit is een beetje zinloos iets want een storing van een tv zender melt je wel bij televisie enz. hier hoef je dus nooit wat neer te zetten waarom bestaat dit in gods naam
   
 6. Ik zie de noodzaak van een nieuwe thread niet in, als je hem gaande wilt houden is het voldoende om in deze draad te posten.
   
 7. ik wil er even gewoon opnieuw de aandacht op vestigen naar een oude discussie die niet meer actief is word meestal niet meer op gereageert is mijn ervaring.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina