1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Mobile-Style toegevoegd

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door CeeS, 30 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Het Ziggo-Gebruikers.nl forum is nu ook te bekijken met een thema wat geschikt is voor het display van een mobiele-telefoon met internet.

    Als het goed is zal dit thema automatisch getoond worden als je via een browser van een mobieltje verbinding maakt.

    Via een PDA (Windows Mobile) wordt wel het normale standaard thema gepresenteerd omdat die vaak een groter display hebben, maar je kunt ook handmatig kiezen voor het Mobile-Style thema via de stijlkiezer links-onderaan de pagina's.


    Wensen en/of vragen hierover graag in dit topic .....
     
  2. Ziet er goed uit vanaf mijn mobiel, thnx :wink:
     
  3. Lezen via de mobile style werkt hier prima, maar posten levert een foutmelding op:


    Ik gebruik:
    MDA Touch
    Windows Mobile 6
    IE van Windows Mobile
    T-Mobile GPRS

    Ook in MiniOpera dezelfde melding.
     
  4. Ah, ik zal het even nalopen, in de laatste vbulletin versie die we sinds een week gebruiken is er iets gewijzigd waardoor in de thema's iets aangepast moest worden, ik moet handmatig het mobile thema even doorspitten om te checken of ik iets vergeten ben. Ik geef wel een nieuw reply hier als het klaar is (druk..druk..druk...)
     
  5. Ja Cees, Ziggo houdt je van de straat.....:cool:
     
  6. Er draait sinds een paar dagen een geupdate versie van het mobile-thema waarbij het post-probleem is verholpen.
     
  7. test...

    Als jullie dit kunnen lezen, werkt het posten weer.
     
  8. Weer vanaf de PC:

    Het werkt dus weer! Bedankt!
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina