1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Gaat Ziggo proberen het gebruik van de Alphacrypt te saboteren?

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door grunnsat, 28 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De infra van Ziggo is gewoon niet ontworpen om er het beste uit te halen voor de consument. Helaas een 'deal with it' verhaal. Ik kreeg gisteren een mailtje van iemand van onze lokale programmaraad. "Dat ik niet moest vergeten dat Ziggo naar de beurs wil."

  Dat zegt wel alles...
   
 2. Ik doe ook maar even of ik blond ben.... Maar hier zou ik ook wel eens antwoord op willen hebben. Wat zijn die eisen dan precies ??

  Opnemen met een PVR mag toch ook ?? Analoog opnemen op een Video/DVD recorder mag toch ook. Dat is toch dezelfde content. Welke providers(gaat het om alle??) en welke content gaat het dan om ?? Altijd als hier discussies over zijn komen er wazige en onvolledige antwoorden. Ik zou graag die eisen eens willen lezen, ik neem toch aan dat deze openbaar zijn.....

  /RdP
   
 3. De DMM's zijn ons zeker bekend inclusief de ccc.. en het gebruik..
   
 4. Vertaling? DMM staat voor Dreambox, de ccc voor.... CCcam? En het gebruik? ...
   
 5. Er staat ook niets in de "Aanvullende Voorwaarden Ziggo Digitale Televisie" over het gebruik van 'goedgekeurde' ontvangers, of over het al dan niet mogen opnemen van content. Ik zie ook nergens staan dat Ziggo zich het recht voorbehoud om bijvoorbeeld 'goedgekeurde' pvr's zodanig aan te sturen dat het onmogelijk wordt om HDTV programma's in originele kwaliteit op te nemen, al dan niet in opdracht van een content provider. Kortom je doet niets verkeerds zolang je van Ziggo de uitzendingen ontvangt waarvoor je betaalt. Zou je het kaartje omzeilen, dan ben je illegaal bezig.
   
 6. lees de ABV nog eens door:

  http://blob.ziggo.nl/dynamic//NL_HOME/BLOB_UPLOAD/Algemene Basisvoorwaarden Ziggo.pdf
   

 7. Heb ik gedaan:

  Er staat dat ik een goedgekeurde ontvanger moet hebben, en ik heb er ook één. Die ligt ongebruikt in de la. Ik gebruik mijn Topfield, nergens staat dat dit niet mag. Ik zou ook niet weten waarom dat niet zou mogen, Ziggo kan niet aannemelijk maken op enige wijze benadeeld te worden door het feit dat ik een niet goedgekeurde ontvanger gebruik.
   
 8. Iets zegt me dat wat daar staat niet volgens de wet is. Mooi moment om ff naar de Consumentenbond te forwarden.
   
 9. Het gaat hier om privaatrecht maw boetes mogen alleen opgelegd worden als schadevergoeding.

  In het geval van een niet goedgekeurde ontvanger lijdt Ziggo geen schade.
   
 10. Waarschijnlijk bedoeld hij dit:

  DMM: Dream Multimedia, oftewel de fabrikant van dreamboxen.
  ccc: CCcam, oftewel een softcam (softwarematige CI-module (seca/irdeto enz)). Je hebt dus geen CI-module nodig. De kaart kan rechtstreeks de cardreader v/e dreambox in. CCcam is 1 van de vele softcams die er zijn maar wel 1 van de meest populaire.

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina