1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Gaat Ziggo proberen het gebruik van de Alphacrypt te saboteren?

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door grunnsat, 28 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Je zou ook kunnen stellen dat Ziggo zich niet aan een open standaard houdt, en dus markpartijen limiteerd op haar netwerk. En ik denk dat het laatste wel hout snijdt.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 27 jun 2008
 2. Nee dus. FloppyDTV is CI en geen CI+. Bovendien dwingt CI+ trusted apparatuur af.
   
 3. En? Hebben jullie ook overleg met fabrikanten van digitale tv-tunerkaarten voor de PC voor het embedden van die software op hun DVB-C produkten? Lijkt me toch een niet al te groot probleem: software voor hardware..... Ik neem aan dat met die software, de kaart dan nog wel gewoon werkt met andere kabelleveranciers....
   

 4. nee, daar hebben we geen overleg mee. 80/20 regel.
   
 5. Een tijdje terug had iemand deze site: http://www.ziggoziet.nl/jesse/ al eens gepost.

  Een officiƫle site van Ziggo waar ze doodleuk een mediacentre bespreken met DVB-C. (zie links onder).

  Of ziggo moet (per direct) stoppen met deze site, of (per direct) het ook echt mogelijk maken, en ondersteunen lijkt me.
  Nu "adverteren" ze immers met iets dat niet kan / mag / werkt / ondersteund wordt / etc.... (hoe je het ook wil formuleren)

  Hoe zit dat nu hiermee anoniem?
   
 6. Je kunt het op twee manier aanpakken, de reclame code commissie vragen om te verbieden dat ze de uitspraak DVB-C hanteren, immers door de gebruikte obstructies kan een normale DVB-C tuner niets met wat Ziggo aanbiedt. En daarbij bij iedere uitting aangeven dat 'digitale televisie' niet gratis in het standaard pakket zit, maar dat per televisie een smartcard vereist is.

  Natuurlijk is OPTA/NMA aan te schrijven vanwege de 'dealtjes' met fabrikanten, maar vanuit de NMA heb ik er weinig vertrouwen in.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 28 jun 2008
 7. @Skinkie: @home heeft altijd de term DVB-C als de pest gemijd. Ziggo doet min of meer hetzelfde. Nergens zeggen ze dat ze DVB-C aanbieden. Zou ook niet echt kunnen, omdat zaken als hoe ze de NIT aanbieden, niet aan de DVB-specs voldoen. Nog los van de andere kleine puntjes.
   
 8. Op die Jesse site, zeker een promotionele uiting, staat wel DVB-C.

  Screenshot maken en naar RCC sturen.
   
 9. Mijn ergernis zit hem vooral in de melding van "DVB-C" in de type aanduiding van de media centre links onder op de pagina.
   
 10. Zoals ik al zei, screenshot maken, klacht formuleren en via het formuliertje op de website uploaden. Erg makkelijk, krijg je binnen 6 weken een uitnodiging.

  Natuurlijk kun je het op misleiding gooien :)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina