1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Brabant 10

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door gklaas, 26 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. :xSinds gisteren wordt in heel Brabant de zender Brabant 10 doorgegeven. Dit is samengaan van TV13 ,TV&Co en TV10. Op zich vind ik dit een goed idee, maar ik hoop wel dat er hier in Tilburg dan toch snel iets veranderd bij de kanaalindeling.
  Het is n.l. al maanden zo dat wij zowel TV13 alsook TV&CO hebben op 2 verschillend frequenties, terwijl ze toch allebei exact hetzelfde uitzenden.
  Ik vind dit grote verspilling van capaciteit, want op een van die frequentie had eigelijk allang iets anders kunnen zitten en per vrijdag moet
  dat dus zeker gebeuren.
  Inmiddels blijkt op beide frequenties dus inderdaad Brabant 10 uitgezonden te worde. Wat een onzin en wat een blamage.:evil:
  gklaas Berichten: 27 Geregistreerd: Vr Apr 28, 2006 2:42 pm
   
 2. Sorry hoor, maar waarom is dit een blamage? Een blamage is een afgang; er is niemand die zich in die situatie bevindt. En bovendien, waarschijnlijk verandert het wel omdat men waarschijnlijk zelf dezelfde mening heeft. TV13 en TV&Co waren twee verschillende stations, Brabant10 is er één. 2x een identiek kanaal heeft weinig zin, dus zal men daar vanzelf iets aan doen. Geduld is een schone zaak...
   
 3. nou en? ik vind het wel een goed idee, want ze besparen wel een hoop kosten. (samen betalen = goedkoper, want dan hoeft iedereen geen volledig bedrag betalen ;))
   
 4. Het gaat mij er niet om of het een goed idee is, want dat vind ik ook.
  Maar zoals ik reeds aangeef in mijn bericht, TV13 en TV&CO waren wel 2 aparte zenders, maar hier in Tilburg zaten beide op de kabel, terwijl hun programmaas al sinds 1 januari van dit jaar identiek hetzelfde waren, zodat je dezelfde zender dus 2 maal in het pakket had alleen met een ander logo.
  Nu zij sinds vrijdag zijn samengegaan hebben we dus nog steed 2 kanalen met exact hetzelfde programma maar nu ook nog eens met exact hetzelfde loge. Ik noem dit dus verspilling van kanalen en een blamage naar de programmaraad toe, die allang had moeten ingrijpen, of zitten die sukkels alleen maar 1x per jaar met elkaar aan tafel om even voor ons te beslissen wat we wel of niet mogen gaan zien.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina