1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Suus vervangt Liveshop

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door twigger, 26 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ik snap nog steeds niet dat er mensen zijn die willen investeren in zulke kanalen, er is toch gebleken dat er geen markt voor is... Ze geven Zesko ook veel geld voor zo'n prominente plek, maar beseft zich niet dat het gros van de mensen zich kapot ergert aan zulke zenders. Ik heb hem in ieder geval niet in mijn favorieten lijstje.
   
 2. Opzouten met die homeshop/Suus Truus... als het al mag blijven kanaal 666 is nog vrij... Welke mongool plaatst zo'n kanaal in de top 100???

  Corruptie ellende ... van der pik doe er eens wat aan!:mrgreen:
   
 3. t levert nou eenmaal geld op ej, mensen blijven maar bestellen
   
 4. Je kan je tv zo instellen dat je `m niet meer ziet. Dan hoef je er zelfs niet meer langs te zappen. Ik stoor me niet aan liveshopping kanalen, maar er zijn genoeg betere zenders dan deze en R22.
   
 5. Shop kanalen zouden verboden moeten worden. Er zijn al genoeg mensen met schulden. De kabel boer verdient hier waarschijnlijk veel geld mee. Het ergste is nog dat het in de plaatst is gekomen van 'BBC World'. Ik wil weer 'BBC World' terug op de kabel. [FONT=&quot]BBC is heilig en ik was zo blij dat Telsel op de fles is gegaan, helaas.
  [/FONT]
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina