1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Abonnementskosten een maand vooruit?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door TomH, 25 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wow, is dat weer nieuw ?

  Inkomsten die geen omzet zijn :lol:
   
 2. Geld dat men ontvangt voor de maand januari 2009 mogen niet in de boeken voor 2008. Men moet dit boeken als vooruitontvangst, het is ook geen omzet. Ik ben boekhouder dus kan het weten...
   
 3. Abonnement mei/juni

  De @home klanten in Maastricht werd al op 7 mei 2008 het abonnementsgeld automatisch geincasseerd :x van de maanden mei en juni.
  Ik vind vooraf incasseren niet erg als dat dan tussen 25e en de 31/30e van de voorafgaande maand gebeurt. Maar ik vind het schandalig dat het zelfs nog eens 14 dagen :evil: eerder geincasseerd wordt. Ik heb dan ook een brief aan @Home hierover geschreven om mijn beklag in te dienen, want een bel bericht wordt toch niet geregistreerd. Ben benieuwd of wij klanten als financierder nu wel serieus genomen worden. Zal niet.
   
 4. De abonnees van Multikabel, Casema en At Home/Essent zijn opgekocht door Amerikaanse financiers. Met geleend geld en dat betekent dat alle huishoudens veel en veel meer gaan betalen.
  Nu is dat gemiddeld 23 euro per maand, dat wordt 83 euro. Dat is uitgezocht in bijgaand geheim gehouden onderzoek van het Ministerie van Economische Zaken.

  TV-kijken wordt onbetaalbaar voor ouderen en mensen met een laag inkomen.

  Het is om dit soort dingen dat Haagse ambtenaren, waaronder de afzendster van deze mail, tegenwoordig op andere partijen stemmen.

  Een paar citaten:

  "De aankoop door Warburg-Pincus en Cinven van Essent Kabelcom en Casema had het karakter van een zogeheten leveraged buyout. Dat betekent dat de
  aankoop deels wordt gedaan met geleend geld (gemiddeld 70% van de aankoopsom)."

  "Een private equity-fonds zit over het algemeen minimaal 5 jaar in een bedrijf en probeert het daarna te verkopen of op de beurs aan te bieden met ongeveer
  15% winst per jaar over het eigen gefinancierde vermogen3. 15% winst per jaar betekent dat de investering in vijf jaar 2 keer zoveel waard moet worden"

  "Dat betekent dat de prijs van een abonnement voor de gemiddelde klant van Casema, Essent of Multikabel de komende 5 jaar moet stijgen van 23,- naar 83,33 per maand."


  duidelijk nu?! BRON: http://www.liwwadders.nl/data/nieuws/items/EEyuZllElEUAcIWwCc.php
   
 5. Ik begin een beetje moe te worden van dit soort dingen het niveau begint te kelderen. Tuurlijk willen de investeerders winst maken maar als er mensen zijn die geloven dat de prijs van een abbo'tje binnen nu en 5 jaar naar 83 euro stijgt dan denk ik dat er toch wat goed mis met je is. Deze bron zou ik sowieso niet echt als betrouwbaar beschouwen.
   
 6. Deze bron is slechts een doorgeefluik, dit is een issue dat eind 2006 speelde gebaseerd op een interne "vinger oefening" van het Ministerie van EZ. Voor de reacties van de kabelaars destijds zie Planet alhier
   
 7. en je laatste jaar dus maar 11x .. !! dus is het cirkeltje weer rond :wink:

  Enigste verwijt vind ik de late melding, en de (tijdelijke ?) vroege afschrijving in de maand ipv einde van de maand..... Nu moet ik dus 2x betalen en is mijn vakantiegeld nog niet binnen.......:? Problemen.......
   
 8. Voor jou (Multikabel) is het wel einde van de maand hoor, wel dubbel maar eind mei.
   
 9. Als je op de site van deze inversteerders zou hebben gekeken, had je waarschijnlijk deze post niet gedaan.

  In een geheim gehouden onderzoek van het ministerie??, kom nou..

  Kijk eens op de site van het Sociaal Cultureel Planbureau over het inkomen van ouderen. Dus deze aanname klopt ook van geen kant.

  Dus Haagse ambtenaren stemmen tegenwoordig op andere partijen....Heb ik een verkiezing gemist of zo?

  Wat is hier mis mee. Doen andere investeerders dit dan anders?

  Ik weet niet waarom Essent opeens opgevoerd wordt, maar waar komen de bedragen van 23 tot 83,33 per maand vandaan?

  Nee, totaal niet duidelijk wat je punt is.:shock:
  Maar als je niet gelukkig bent met de gang van zaken: prima!
  Abonnementen die in deze maand dubbel worden afgeschreven: prima als daar over gediscuseerd wordt.
  Maar klakkeloos een item overnemen zonder na te gaan wie de bron is en of alle feiten kloppen, nee dat juich ik niet toe.
  Vandaar mijn motivatie om hierop te reageren.
   
 10. Zullen we maar stoppen met deze geschiedenisles en weer teruggaan naar het heden. Het zijn oude koeien; of we daar nu wel of niet tegen aan lopen maakt niet zoveel uit. Begrijpelijk dat Ziggo geld wil verdienen en duidelijk dat we als klanten daar grenzen aan zien.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina