1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SCIFI Channel op Ziggo !!!

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door renecl, 18 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat die reclamezenders (respectievelijk reclame voor het Christendom en prullaria) er snel op zitten, kan ik me voorstellen. Zij betalen Ziggo ervoor, SciFi wil worden betaald. Dat kost tijd voor veel onderhandelen.
   
 2. Dat ben ik met je eens maar als ze het pakket maar vol met pulp blijven stoppen zijn er toch een hoop mensen die bv besluiten het aanvullend pakket er maar eens uit te doen.
  Als Ziggo de houding blijft nastreven om zoveel mogelijk centjes binnen te halen kunnen ze wel eens het deksel op de neus krijgen.
  Ziggo zal ook eens een gebaar naar de klanten moeten maken in plaats van met een grote hark alles naar zich toe te halen.
  Want op een gegeven moment is er niets te harken meer,en een tevreden klant tevreden houden kost niets,maar om een ontevreden weggelopen klant terug te halen heb je wel iets meer nodig.
  Hier op dit forum zit een redelijke afspiegeling van de maatschappij.
  Ziggo is er zelf ook aanwezig.
  Er is een mooie gebruikers vereniging.
  Er is duidelijk vraag naar de zenders,maar Ziggo heeft er niet zoveel zin in en als het Ziggo even niet zint zoals met action now dan is het hoppa,wegwezen.
  Zonder enig overleg met de hier aanwezige achterban en gebruikersvereniging.
  Als Ziggo ons als klanten serieus neemt en de gebruikers vereniging ook maar iets voor stelt in de ogen van Ziggo wordt het nu wel eens tijd dat ze eens een gebaar maken.
   
 3. Na het verdwijnen van een aantal zenders, ik meen zo'n 9, mogen ze van mijn langzaam weer wat goeie zenders er bij plaatsen. Sci-Fi lijkt me wel wat.
   
 4. Suus TV moeten ze er direct weer af knikkeren.
  Daar zit echt helemaal niemand op te wachten.
  Dat is zonde van de bandbreedte. Zulke zenders moeten ze gewoon verbieden.
   
 5. Sommige mensen willen het maar niet snappen hè...

  Suus betaald aan Ziggo om doorgegeven te mogen worden. Met dat geld betaalt Ziggo weer de zenders die juist geld willen ontvangen. Zou je al deze betalende zenders eraf knikkeren, dan zou jouw abonnement gelijk een stuk duurder worden.

  Als SciFi nu ook een flinke zak met geld zou meebrengen, zitten ze morgen op de kabel bij Ziggo. Maar dat wil SciFi niet, die willen juist betaald worden. Dus als er nu nog maar 10 van zenders als Suus komen, dan kan SciFi er zo bij, zonder dat het jou geld gaat kosten.

  Niemand dwingt je om naar die Suus-zenders te kijken toch? Ik heb ze gewoon niet in de favorietenlijst opgenomen, kom ze dus niet eens tegen tijdens het zappen (Samsung 360).

  :wink:

  Ben
   
 6. Ik wil niet zo ver gaan om te zeggen dat sommige mensen het niet snappen... Suus neemt natuurlijk wel de bandbreedte in van een andere zender.
  En ik geloof er niet zo in zoals jij suggereert dat dan alle financien die binnenkomen bij Ziggo op deze manier dan terug zouden vloeien naar de klant doordat er dan een extra zender bij kan zonder betaling.
  Als Ziggo 4 Suus zenders kan binnen halen die betalen,zullen ze echt scifi of een eender welke zender waarvoor betaald dient te worden,niet zo maar gratis toevoegen als ze daar ook geld voor kunnen vragen,dat is gewoon extra centjes in de pocket.
  Daarnaast,nu het plan voor vermindering van analoge zenders is uitgesteld en ook de concurrent op de kabel moet worden toegelaten is het nog maar zeer de vraag met ook nog de aangekondigde snelheidsverhogingen of er met nog 4 Suus zendertjes nog wel plek is voor een andere zender.
  Ziggo is gewoon een winst makende maatschappij,gekocht door investeerders die hun centjes terug willen,dus dat met 3 of 4 Suus zenders de komst van een andere zekerder wordt is zeer te betwijfelen.
   
 7. Ze moeten wel opschieten hoor, de economie crashed sneller als een F16.

  Nog langer wachten en de mensen gaan het extra pakket opzeggen ipv aanvragen.

  Zeg nu zelf, je kijkt maar naar een paar kanalen in het totaal pakket.
   
 8. En sommige mensen lezen niet de argumenten...:wink:
  Ik vind overigens dat Ziggo een prima pakket samenstelt, waar bij zenders als Suus en Family7 mij niet in de weg zitten, zolang ze geld opbrengen.
  Dat er een stel themazenders is verdwenen, is de keus geweest van de publieke omroep en niet van Ziggo.
   
 9. van de instortende economie zul je weinig tot geen last hebben,
  degene die het hardst huilen, zijn die mensen die jou 4 jaar geleden met hun vette bolides voorbij schoten...
  hun aandelen in de lucht, zijn nu gigantisch verminderd

  als jij gewoon werkt hebt, en niet gedwongen je huis moet verkopen vanwege ontslag oid. is er (nog) niet zoveel aan de hand

  de onderlaag, en toplaag - daar vallen de klappen
  al moet ik zeggen die onderlaag - had toch al geen uitgebreid pakket om te beginnen, zou ik zo denken
   
 10. Inmiddels al wat meer bekend over de komst van Sci-Fi en 13th Street bij Ziggo? Ik heb toch echt toen een e-mail gekregen van NBC dat ze bezig waren met Ziggo. Is dat op niets uitgelopen of zo:sad:?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina