1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SCIFI Channel op Ziggo !!!

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door renecl, 18 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Google eens op ' programmaraad ' en kijk welke bij jou in de regio zit.
  ik keek net even naar die van mijn regio en zag dat ik (volgens mij) net een stemformulier gemist heb, waar je je favoriete zender aan kon geven.
  Wie weet heeft het invloed op, of had het invloed gehad.
   
 2. een programmaraad gaat (nog) niet over het digitale aanbod van de kabelaars en Sci Fi is niet beschikbaar voor analoge doorgifte voorzover bekend..kortom..denk verspilde moeite :wink:
   
 3. En toch denk ik dat je toch je mening kan laten horen aan deze link te zien:grin:
   
 4. je mening laten horen kan altijd..maar het nut is 0 :lol:
   
 5. Ik heb zelf (nog) geen HD-TV, maar natuurlijk moet er flink geinvesteerd worden in HD-TV.
  Als ze jou redenatie zouden volgen, zaten we nu nog naar zwart-wit TV te kijken.
   
 6. Wat moet ik met die prutzenders..

  Kijk.. als je voor 20 man kookt dan zijn er zeker 5 erbij die
  het niet lekker vinden...
  Dus je kunt het niet voor iedereen goed doen...
   
 7. Klopt, en daarom hebben ze pakketten en kun je extra betalen voor wat je leuk vindt. Alleen moeten ze dan wel de zender in een pakket stoppen :p

  Overigens vindt 't aanbod van Sci-Fi Europe te karig om extra voor te betalen. Tenminste er van uitgaande dat dit is wat ze uitzenden. Als ze Stargate er nou bij doen (SG1 én Atlantis)...

  We wachten af.
   
 8. Het is inderdaad te karig.
  Weer een typisch voorbeeld van een zender die met reruns en wat oudere content nog wat hoopt te verdienen aan de Europese kijker.
   
 9. Ik heb 13thstreet en SCI-FI Channel gezien. Beide leuke zenders met vrij veel oude series maar ook zo nu en dan wat nieuwe series. Keek zelf vaker naar 13thstreet (House oude afleveringen, Dexter - seizoen 1 eerst op NL tv, Sleeper Cell - eerst op NL buis). Op SCI-FI naar o.a. Battlestar Galactica en The X Files zitten kijken. Vond zelf dat ze wel wat toevoegen. Tuurlijk het is niet altijd 'verse' tv maar zeker wel mooie aanvulling op standaard zenders. Wel sowieso betere zenders dan Suus, RNN7, Family7 e.d.

  Zone horror is drama films helaas alleen B/C films en Action now nooit gezien maar was ook veel B/C films wat ik her en der las en aan programmering op hun site te hebben gezien.
   
 10. Ik denk dat dit het beleid is van Ziggo. Al vind ik het wel raar dat je niet als de andere grotere aanbieders (UPC en Caiway) Sci-Fi en 13th Street in je pakket opneemt, ik denk dat ze onder de 900.000 digitale aansluitingen daar mee zeker de helft een plezier doen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina