1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SCIFI Channel op Ziggo !!!

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door renecl, 18 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. dat is toch die zender met al die B-films. Bestaat dat nog?
   
 2. B-film? Staat die B niet voor bagger? :schater:

  Alle gekheid op een stokje, een zender verdwenen voor de één een verlies voor de ander een opluchting. Als Ziggo maar met een alternatief komt zoals Scifi of 13thStreet, want daar betalen we voor met z'n allen.
   
 3. Tja dan kun je MGM, Hallmark en TCM ook gelijk opdoeken, en zo'n beetje alle zone reality shows zijn al op Discovery geweest en alle misdaadnet afleveringen zijn ook al uit de oude doos...
  Het gaat een beetje om het princiepe, zonder enige communicatie halen ze van de een op de andere dag een zender uit het pakket.
  Natuurlijk mogen ze die vervangen voor sci-fi,graag zelfs,maar het was toch wat netter geweest als er van te voren even over gecommuniceerd werd.
  En voorlopig is er niets vervangen want ik zie geen sci-fi of 13th street er bij,dus er is gewoon een kanaal weggehaald waarvan niemand zeker weet of ie wel vervangen wordt.

  Ik ben een leuke tv gids aan het zoeken geweest en vond TV Film wel wat,maar daar staat Action Now niet in.
  Dus ik neem een proefabonnement voor een jaar op Totaal tv welke ik minder vond qua inhoud/artikels maar die wel Action Now vermeldde.
  En nog geen 3 dagen later wordt Action Now er afgegooid.
  TV film kost 10 euro voor een jaar ( proef abbo ) Totaal TV 25 euro.
  Voor die 15 euro kon ik weer een maand Ziggo analoog betalen ;)...
   
 4. zender weg

  Hallo,

  Hellemaal een met de vorige spreker, laat ik nou denken dat Ziggo naar de klanten wilde luisteren kijk naar de reclame van ze. ze moeten nog een hoop leren

  Groeten John:cry:
   
 5. Er zijn ook kijkers die genoemde filmzenders als Hallmark etc wel waarderen. Het weghalen zal ook weer tot een storm van protesten leiden. Maar ik ben het eens dat wanneer Cbeebies (uit het oogpunt van weinig interesse staat in het laatste communique) verdwijnt bijvoorbeeld en Zizone blijft dat je als Ziggo de plank misslaat.

  Wel moet je bij het verdwijnen van bijvoorbeeld Hallmark, MGM en TCM er goed rekening mee houden dat deze waarschijnlijk in een inkoopbundel zitten van Ziggo met andere zenders, M.a.w. door het vervallen van een contract met bijvoorbeeld MGM kan het zo zijn dat je abo euro's duurder wordt!

  Wat Scifi betreft: ook daar zou het probleem ook aan de inkoopkant kunnen zitten. Ziggo zal niet alleen Scifi moeten inkopen maar gelijk ook twee of drie andere zenders (Horrorzone en 13th Street???). Ziggo moet uiteindelijk toch weer zorgen dat € 9,95 per klant voor hun uit kan!
   
 6. Weet DTV ons niets te vertellen !!:sleep: kan altijd nog !
   
 7. Persoonlijk vond ik action now toch een aardige zender.

  Ik keek er naar als ik gewoon een simpele film wilde zien zonder een echt verhaal.

  Jammer dat zoiets zomaar en zonder enige aankondiging kan verdwijnen !

  Per 1 Jan ook 60% van de NED4 kanalen eraf :-(

  Tijd voor een abonnement verlaging zou ik zeggen !
   

 8. Betaalde we voor de invoering van de themakanalen van nederland 4 ookal geen 9.95 voor het extrapakket?? dus verlaging lijkt me niet.....
  Dat de publieke omroepen de stekker uit sommige van deze zenders trekt, kan ziggo niks aan doen natuurlijk. Misschien zorgt ziggo wel voor extra aanvulling, wie zal het zeggen......
   
 9. We hebben hiervoor een verhoging van 1 Euro gekregen, ik heb de brief nog
   
 10. Sinds 15-11-2005 heb ik het digitaal totaalpakket. Dat was toen rond de 7 euro. Enkele malen een verhoging gehad omdat er zenders bijkwamen. Meestal betrof het NED4 kanalen, maar ook bijv. action now. Kijk een zender als opvoeden doe je zo of een godsdienstige zender mag er van mij weer gerust af.
  Als er geen alternatief komt dient Ziggo een korting te verlenen omdat ze nu ook geen rechten betalen. Dus ik zou zeggen Ziggo, kom op de nieuwspagina nu eens met een verklaring wat de bedoeling is.
  Ik lees hier veelal de vraag of scifi channel doorgegeven kan worden. Ga daar anders op in.

  Alle problemen die nu hier gemeld worden op het forum zou Ziggo gewoon beter moeten communiceren via hun website.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina