1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SCIFI Channel op Ziggo !!!

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door renecl, 18 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Helemaal mee eens. De laatste vervangingen waren alleen maar een achteruitgang. MTV2 verdween, Skynews verdween (beide kwaliteitzenders) en wat krijg het terug?? FAN TV, History Channel (zeer kleine doelgroep), Nostalgienet (wie heeft dat uberhaupt wel eens gekeken??) en we hebben ook nog steeds Zizone....... zucht......

  Wat kon het mooi zijn met bijvoorbeeld RTL2, VOX, DSF, SciFi, 13thStreet, HorrorZone, wellicht scandinavische zenders, NBC Sports/Network.

  Bij @home werden we wat dat aangaat blijgemaakt bij ontiegelijke bagger, en werd alles aangegrepen om maar te roepen welke mooie nieuwe zenders (wat achteraf niet zo is) er bij kwamen zonder te melden dat we daarvoor kwaliteitszenders moesten inleveren. Voorbeeld: MTV2 is beter dan Nick Hits. Sky News hoort in het pakket, dat is een echte toevoeging.

  De toevoegingen in het verleden waren wegzapzenders (behalve de digitale publieke omroepzenders). Na een seconde al weer doorzappen..... Maar goed dat is mijn mening en ik respecteer de mening van anders die we wellicht anders over denken. Ook de digitale PO-zenders zijn niet allemaal even geweldig: Opvoeden, Nederland-E, Omega en Geloven kunnen wat mijn betreft er gelijk af.

  Daarintegen moesten we meer dan een maand wachten op Het Gesprek (wat ik wel een toevoeging vind, ik kijk er zeker eens per week na omdat er altijd wel gesprekken met interessante personen bij zitten).
   
 2. rvbracht

  rvbracht Forum Member

  Berichten:
  108
  Ziggo:
  Alles in 1
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Locatie:
  Cuijk
  Lid geworden:
  1 feb 2008
  De programmaraad gaat alleen maar over het analoge pakket.
  Ziggo zelf bepaald het digitale pakket.
   
 3. NBC Universal heeft aangegeven dat men nu weer in onderhandeling is met Ziggo voor de doorgifte van SCIFI CHANNEL. Men hoopt voor het einde van het jaar op het Ziggo netwerk te kunnen zijn.

  NBC Universal
   
 4. Ik hoop het !

  Heb je een linkje van de bron ?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 okt 2008
 5. SCI-FI UPDATE

  NBC Universal heeft in een mail aangegeven dat (als alles goed gaat) begin volgend jaar SCI-FI (en ik denk ook 13th street) op Ziggo gaat verschijnen. :applause:

  Echter de raad van bestuur moet nog goedkeuring geven hiervoor. :thankyou:

  Dus ik zou zeggen blijf ZIGGO lastig vallen (doe ik ook) met het verzoek deze kanalen toe te voegen !!!!!!
   
 6. Action now, now op de digitale kanalen, het zal eens tijd worden

  Het zal eens tijd worden dat deze zender wordt doorgegeven, verdorie, ik zie net dat action nou ook al weer is verdwenen.
  zo hoef ik geen televisie meer in huis. wat er overblijft is ook niet om te gillen
  :no::no::no:
   
 7. Ik kan die screenshot niet zien. Is super klein. :cry:
  Wel tof dat dan toch eindelijk bij Ziggo gaat komen. Is alleen maar goed voor de programma's die er op gaan komen. Hoe meer kijkers hoe betere programmering is mijn idee.
   
 8. Ik neem net een tvgids waar action now in staat,is ie weg.. belachelijk ! Waarom wordt dat niet aangekondigd en wat wordt de vervanger dan ?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina