1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SCIFI Channel op Ziggo !!!

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door renecl, 18 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik zag vandaag tot mijn verbazing dat sci-fi Benelux in Nederland met een online advertentie campagne bezig is. Onderstaand screenshot is van een flash advertentie van fok.nl het zou leuk zijn als ze er ook één hebben van 13th street daar ben ik zelf meer fan van. Inmiddels ook een hyves pagina aangemaakt (alleen nog niet vindbaar in hyves?)

  [​IMG]
   
 2. Ik vindt het aanbod al prima, tis lekker kijken en de herhalingen geeft niet zo.

  Wat ook fijn is dat men bij de EPG info ook het afleveringsnummer en titel neerzetten. Zo kun je kijken of je iets al gezien hebt.

  Grt,
  Rene
   
 3. Inmiddels ook een hyves pagina aangemaakt (alleen nog niet vindbaar in hyves?)

  [​IMG][/quote]
  pas 1 lid zie ik :-P
   
 4. vers geopend 2 dagen geleden. En als de zoek functie niet de hyve pagina weergeeft wordt t ook lastig. Wordt jij het 2e lid of geen hyves? :pompom:
   
 5. 2 lid (ik) is erbij:wink:
   
 6. 3e lid erbij wie volgt :applause:

  Groeten LM
   
 7. Die herhalingen is zeker niet erg vind ik.
  Normaal kijk je 1 epsiode per week als het om een zender als Veronica, sbs, net 5 of rtl gaat. Dat kan nu ook edoch je hoeft niet perse op die ene dag te kijken want het word zo vaak herhaald dat er toch wel een moment in de week is dat het beter uitkomt.

  En daarbij zijn alle series goed :) Eureka is genieten. Sanctuary ook. Painkiller Jane vind ik minder. Battlerstar Gallactica ben ik al verder in maar dat komt ook goed.

  Wat me wel heel erg meevalt is de serie Tremors. De films waren maar zo zo maar de serie zelf is leuk. Leuker dan ik had verwacht :)

  Nee SCI-FI channel is mijn hoofdzender geworden. Zeker 4 dagen in de week staat rond 20:30 SCI-FI channel op :) :)
   
 8. ja sci fi channel is zekr goed en inderdaad ben blij dat Sactuary en Eureka er op uit gezonden worden die zijn erg goed.

  nu nog een Hyves er van maken :-P
   
 9. Toen we SciFi channel kregen heb ik een vreugde dansje gemaakt :pompom:

  Ik vind het aanbod wel goed, want SciFi is een Amerikaanse tv channel, dus gebasseerd op amerikaanse tv model. Dus geen 1 aflevering per week uitzenden, maar dat aflevering meerdere keren uitzenden op verschillende tijden/dagen. Daar ben ik wel blij mee...
  Stel je eens voor: je neemt 2 mooie sci-fi films op op 2 kanalen, zoals sbs6 en net5, en je wil graag ook 2 goede sci-fi serie op scifi-tv kanaal opnemen... verdorie... maar dat is geen probleem, je kunt ze op een latere tijdstip/dag weer kijken.

  Kortom... herhaling van scifi-tv kan je leven redden :wink:
  Denk eraan, nederlandse kanalen herhalen wel eens tv series/films, maar op een langere periode. Daar heb ik geen zin in, over 6 maanden? nou ja, daaaaag!

  Ik wou dat SBS6, Net5, Veronica en RTL groep ook amerikaanse tv model gebruiken. Dan kunnen die fucking tv sell en nog meer rotzooi weg.
   
 10. Verschil is natuurlijk wel dat die "TV Sell" geld oplevert terwijl voor het vaak uitzenden van die series waarschijnlijk ook meer geld betaald moet worden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina