1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SCIFI Channel op Ziggo !!!

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door renecl, 18 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hier had ik ook wel wat van verwacht maar eerlijk gezegd valt het me wat tegen, omdat het gewoon weer een zender is die clips uit alle genres uitzendt. Eerder nog werd verteld dat ze gericht waren op de dance scene en dat er behalve clips ook andere interessante items over dance aan bod zouden komen. Maar wie weet, hij zit er pas een dag op, hoop dat er nog wat verbetering komt.
   
 2. Liever boven en onder zwarte balken, als ze dat beeldvullend uitzenden valt er links en rechts beeld weg.(wordt dan ingezoomd)
   
 3. Het liefst had ik gewoon gehad dat ze uit zouden zenden zoals het hoort. 16:9 in 16:9 en 4:3 in 4:3. Dit is beter voor de beeld qualiteit en als het goed is ziet dan iedereen de films/series zoals het hoort. Voor een relatief nieuwe zender lijkt het me ook zo dat ze een uitzendstraat hebben die geschikt is voor 16:9. Kan me niet voorstellen dat ze nog uitzendstraten produceren die niet geschikt zijn voor 16:9, dus is het 'met een knop omgooien' gepiept om in 16:9 uit te gaan zenden.
   
 4. Ik kijk al de heletijd slamtv
  En ik heb sinds gisteren en vandaag al heel vaak de zelfde clips
  Achter elkaar gezien..
   
 5. Welke SciFi stream krijgen we in NL eigenlijk? De programmering komt helemaal niet overeen met scifi.co.uk of scifi.com

  Wie weet dit?
   
 6. Een speciale op Nederland gerichte uitvoering van SciFi. Zie ook:
  http://www.scifi-tv.nl/
   
 7. Bedankt voor je supersnelle antwoord! Weet je ook of er alleen maar in 4:3 uitgezonden wordt, of ook 16:9 full screen? Zolang ik vandaag heb gekeken heb ik alleen maar 4:3 gezien, ook widescreen uitzendingen.
   
 8. Vooralsnog alleen 4:3. Je hebt wel vaak de zwarte balken in beeld. Maar dan moet je zelf het beeld corrigeren.
  Zover ik kan zien gebeurd dat in ieder geval bij de series die in breedbeeld gemaakt zijn.
   
 9. Jammer maar Sci-Fi is niet echt een reden om het totaal of entertainment pakket te nemen. Als ze nou meer in breedbeeld gaan uitzenden (denk aan de nieuwe series, die zijn toch allemaal al in breedbeeld?)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina