1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SCIFI Channel op Ziggo !!!

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door renecl, 18 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Yes! Toch goed nieuws allemaal. Er wordt toch niet gesproken dat FAN TV weg zou gaan? Bovendien is er ruimte zat in de multiplex als ik bovenstaande post lees. Ik zou zeggen, gewoon afwachten wat er zal gebeuren. Of contact opnemen met Ziggo zelf.. Maar hoe dan ook, SciFi channel is een grote aanwinst! :)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 apr 2009
 2. Mooi nieuws dat vanaf 1 mei ook SCI FI Channel bij Ziggo komt. Zal de programmering alleen maar ten goed komen ivm meer kijkers. Momenteel helaas teveel herhaling en oude series.

  Hoop wel voor de Ziggo gebruikers dat 13th Street ook van NBC wordt toegevoegd. Daarop zijn ook zeer veel series te zien die nergens anders op Nederlandse buis te zien zijn: Dexter, Sleeper Cell en ook veel klassieke misdaad series. Vind zelf ook 13thstreet beter qua programma's dan sci fi. Puur kijkend naar aanbod niet naar inhoud van series.

  13th street is zeker naast Misdaadnet een prima aanvulling. Aangezien 13th UK en US series uitzend. Misdaadnet voornamelijk Europees (Italiaans,Duits,NL).
   
 3. Inmiddels valt te lezen in het andere topic http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=17343 dat ook 13thstreet en slamtv worden toegevoegd per 4 mei volgens het bericht van totaaltv zie http://www.totaaltv.nl/?action=nieuws&id=1951. Typisch is wel dat in de totale zenderlijst slechts sci fi wordt getoond en niet 13thstreet en slamtv. Op de losse thema pakket sites staan geen van alle nog genoemd.

  Helaas voor de Ziggo kijkers wordt 13thstreet niet net zoals upc doet in het basis pakket aangeboden maar in het Film&Entertainment pakket. Bij UPC wordt er weliswaar ook 4 euro voor gevraagd terwijl bij Ziggo dit gratis is.
   
 4. Zit er veel verschil tussen de zeg maar nederlandse versie van scifi channel en de buitenlandse?

  want lijkt me toch wel te gek als straks stargate universe ook vlug te zien zal zijn of moeten we daar dan langer opwachten.
   
 5. Dit vandaag gevonden op Dutch Media:

  SciFi, 13th Street, SLAM!TV vanaf mei bij Ziggo, Fan TV verdwijnt


  Namens Ziggo liet woordvoerder Gradus Vos ons vandaag weten dat Ziggo het digitale aanbod met 3 zenders gaat verrijken. Tegelijkertijd wordt de doorgifte van Fan TV definitief gestaakt. De nieuwe zenders in de digitale pakketten zijn Sci-Fi Channel, 13th. Street en SLAM!TV.

  Fan TV zal per 20 april definitief verdwijnen uit de pakketten bij Ziggo. Dit kanaal kwam eerder in het nieuws doordat zij al eens tijdelijk uit de lucht waren. Ook kwam Fan eerder in het nieuws toen RTL met hen brak voor het afnemen van diverse producties in het segment lifestyle.

  Vanaf 4 mei zullen dan SciFi Channel en 13th Street worden toegevoegd in het Film & Entertainmentpakket. 13th Street zal tot 1 juni ook als promotie in het Z1 pakket zichtbaar zijn. De vraag naar beide zenders van NBC Universal is redelijk groot bij digitale kijkers. Ook Totaal TV heeft de programmagegevens van beide stations al in haar blad opgenomen.

  Daarnaast wordt tevens op 4 mei de jongerenzender SLAM!TV toegevoegd. Daarmee gaat ongetwijfeld een wens in vervulling van SLAM! zelf, dat al langer toegang zocht tot de digitale kabel, en van veel jongere kijkers waar SLAM! zich op richt met vooral muziekprogramma's op gebied van Dance. SLAM!TV zal digitaal te zien zijn in het muziekpakket en het digitaal totaalpakket.
   
 6. Ditzelfde gevonden 3 posts terug.
   
 7. 3 posts terug staat 1 mei, dit is de officieele mededeling dat het per 4 mei gaat gebeuren.
   
 8. Mn 2e post staat er direct na daarin staat ook de 4 mei vermelding al ;)
  Maar hoe dan ook zeer relaxed dat ze deze zenders toevoegen. :pompom:
   
 9. In het zenderoverzicht staat Sci-Fi niet meer, wel nog FAN.
  waarom passen ze het niet gelijk goed aan, ze hadden de datum 1 mei alleen hoeven te veranderen naar 4 mei. Nu lijkt het alsof het allemaal niet door gaat of uitgesteld wordt.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 20 apr 2009
 10. Dit is wel heel vreemd........

  Vanmorgen stond ZIGGO op www.scifi-tv.nl, en was de petitie verdwenen.

  Nu ineens staat ziggo er niet meer, en is de petitie weer terug :sad:

  Wie heeft nieuws ?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 apr 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina