1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SCIFI Channel op Ziggo !!!

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door renecl, 18 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Samen met FAN ???????????????

  Vreemd
   
 2. Was mij ook opgevallen. Of de lijst is nog niet goed aangepast of Fan tv verdwijnt bij Ziggo. Ik zie ook niets staan over 13th Street.
   
 3. Ben wel heel erg blij met SCIFI, FAN mag meteen vervallen ;-)
   
 4. ** Kabelaar Ziggo voegt per 1 mei de tv-zender SciFi Channel toe aan haar digitale pakket. Dit blijkt uit de nieuwe zenderlijst op de website van Ziggo. SciFi Channel zal vanaf 1 mei worden doorgegeven op kanaal 118. Op dit kanaal is nu nog FAN TV te zien. Of FAN TV verdwijnt per 1 mei is onduidelijk.

  http://www.mediamagazine.nl/
   
 5. ook maar geplaatst nav jouw tip :lol: :lol:
   
 6. Dat vermoede ik al. :wink: Via Ziggo is hier, behalve het zenderoverzicht, verder niets over te vinden. Ook wilde ik dit onderwerp nog even onder de aandacht houden voor de SciFi liefhebbers want het is toch wel goed nieuws. :grin:
   
 7. Misschien ook wel in deze belachelijke Time-sharing, net als op de schotel! (Slechts tot 19.00, of vanaf 19.00)
   
 8. Ik had zoiets wel verwacht. Een aantal zenders verwijderen, VOD invoeren en dan om ons stil te houden deze zender bij/toevoegen.
  Met deze ene (halve) zender zijn we nog steeds slecht af.
  Zelf zou ik er nog een goede muziekzender bij willen. Eén die geen rap en hiphop uitzendt, maar wel muziek van deze tijd.
   
 9. Is geen ramp kanaal deling lijkt mij. Volgens mij zend scifi in 3 a 4 blokken per dag 't zelfde programma uit, ten minste zo lees ik 't in de tv gids. Je mist dus niets, alleen de tijdstip om te kijken is iets beperkter.

  Hopelijk voegen ze 13th street ook nog toe.
   
 10. OK, eindelijk komt SciFi via Ziggo. Ik hoop wel dat ze ook 13e Street gaan doorgeven. En dat FAN TV ook op de kabel blijft via een ander kanaal nummer. Hoeveel zenders zijn we het laatste jaar op achteruit gegaan? Diverse thema kanalen van de PO (5), Action Now, Al-Jazeera Arabisch, Brava HDTV, HD NL en ook zijn er geruchten dat Motors TV verdwijnt. Het enigste wat er bij is gekomen is Family7, dit zie ik als vervanger voor Omega TV. Door Ziggo worden ook de analoge kanalen terug gebracht naar 30. Hebben de interactieve TV diensten van Ziggo zoveel ruimte nodig?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina