1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SCIFI Channel op Ziggo !!!

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door renecl, 18 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Ach, wat ik er over lees op het UPC forum is het allemaal toch echt niet de moeite waard.

  Chelloo.com - UPC Forum: Scifi, om treurig van te worden..
   
 2. maar dat wil ik dan wel zelf ervaren
   
 3. Bovendien gaat het mij persoonlijk meer om 13th Street ;). Als ik het goed heb zitten 13th Street en Sci-Fi gebundeld, toch?
   
 4. hoi,

  dat weet ik niet of ze gebundeld zijn.
  wat maak dat uit er is genoeg ruimte al zeggen ze van niet,
  ik heb ook een schotel en daar zitten zonder moeite over de 3000 zenders op betaalde en vrije kanalen. dus ziggo moet gewoon leveren wat de klant graag wil,jammer dat je afhankelijk van ze zijn. ik wat minder omdat ik een schotel heb,maar dan heb je weer te maken met canal digitaal en dat is ook niet alles.

  gr John
   
 5. Satellietontvangst wordt verspreid via meerdere satellieten, de beschikbare ruimte kan je niet vergelijken met de kabel, waar bovendien ook nog analoge- en interactieve TV, internet en telefonie opzit.
   
 6. Canal digitaal gaat 'Scifi en the 13th Street' opnemen in haar themapakket via de Astra satelliet op 23.5 graden. Het wordt nu echt tijd dat Neerlands grootste kabelboer deze zenders ook gaat doorgeven. Er is echt nog wel een plekkie hoor in de Ziggo muliplex!! Kwestie van willen..
   
 7. Waar heb je die informatie vandaan? Ik heb het nergens gelezen in ieder geval. Volgens mij zit één van die zenders in een Etalagekanaal of zo en dat is dan voor een maand.

  Maar het is duidelijk dat Ziggo zenders opneemt in het pakket die het minst kosten of het meeste geld opleveren. Dat er meer of minder naar gekeken wordt interesseert ze niet. Al die koopzenders, waar volgens mij echt helemaal niemand op zit te wachten, zijn daar wel het bewijs van.
   
 8. Hier op het testnetwerk zitten sinds vorige week 2 (gecodeerde) zenders. Ik kan ze niet bekijken. Maar op basis van de teletekstondertiteling die ik wel kon zien zou dit best wel eens Scifi en the 13th Street kunnen zijn. Het zou dus best kunnen dat Ziggo deze zenders binnenkort toch gaat doorgeven.
   
 9. pboes, Je hebt gelijk. De zenders zijn slechts tijdelijk (voor 1 maand) te zien via het etalage kanaal. Ik dacht dat beide zenders waren toegevoegt bij CDS. Maar toch.. Wat die koopzenders betreft, weg ermee, want geen hond kijkt erna. Op deze manier ontstaat er ook extra bandbreedte om de kwaliteit op te krikken (HDTV diensten etc.) en voor toevoeging van de zenders Scifi en 13th Street. Deze laatste 2 filmkanalen zijn in feite nog de ontbrekende factor voor het Ziggo aanbod, want over het algemeen ben ik best tevreden verder (zeker in vergelijking met canal digitaal). Laten we hopen dat de (gecodeerde) testsignalen inderdaad bovenstaande zenders zijn..
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina