1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SCIFI Channel op Ziggo !!!

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door renecl, 18 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het wil maar niet lukken, ondanks toezeggingen van TVHOME in 2007 dat er in Jan. 2008 SCIFI Channel Nederland bij zou komen, is er helaas nog steeds niets gebeurd.

  Home zegt "in onderhandeling" te zijn met scifi, echter deze laatste weet van niets...................

  Wil zijn er andere kanalen bijgekomen, waarvoor ZIGGO betaald krijgt en niet voor hoeft te betalen. (zou dat de reden zijn ?)

  Op de kabel is ruimte zat, liveshop zender kan er nu wel af hoor !

  Iedereen die nog niet de petitie op http://www.scifi-tv.nl/home.asp heeft getekend, DOEN !

  Ga ik volgende week weer eens bellen/schijven met TVHOME/ZIGGO
   
 2. 1522 handtekeningen zou toch voldoende moeten zijn dacht ik. Dit is toch een bewijs dat er veel mensen geïnteresseerd zijn in die zender.
   
 3. Er was voorheen ook gedoe rond uitzendrechten van bepaalde series die op SciFi liepen die ook bij andere zenders zaten. Grote kans, nu AtHome zegt erover in onderhandeling te zijn (of wellicht de intentie heeft), dat de situatie nu anders ligt. Dat geeft weer wat moed. We gaan het ieg van onze kant weer aanzwengelen.
   
 4. Waar en wanneer? (oftwel bron?)
   
 5. Denk wel dat voordat de bedrijven echt samengaan onder de naam Ziggo er weinig zal veranderen op zender gebied.
  Misschien dat er ter ere van het ontstaan van de grootste kabelaar in Nederland er een cadeautje vanaf kan:-P
   
 6. Ik heb het idee dat de poster van dit bericht er op uit is om opnieuws zijn handtekeningenactie te promoten. Van SciFi bij Ziggo is volgens mijn geen sprake..... (Helaas zie mijn poll)
   
 7. Ben bang dat Ziggo zich niet zal laten leiden door een poll die door een minimale hoeveelheid van de 800.000 digitale abonnees is ingevuld.
   
 8. nou en?? hoe meer promotie hoe groter de kans is dat @home wakker word.:):wink:

  nou, jij hebt ook vaker beweerd dat @home sci fi zou doorgeven kan ik me nog goed herinneren.:roll: :? :)
   
 9. het is het proberen altijd waard, niet geschoten is altijd mis!!:):wink:
   
 10. Inderdaad heeft @home eerder beloofd deze zender in 2007 door gaan te geven!! Vreemd genoeg ketst dit steeds af of lijken andere goedkopere gegadigden de voorkeur te genieten boven wat de abonnees willen. Bijvoorbeeld FanTV, LiveShop en onzinnige LibertyTV en niet te vergeten Zizone dat nu nog steeds te zien is!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Werkelijk geen goudvis die er naar wil kijken! Maar goed voor al deze zenders zal @home wel weining betalen, sterker het zal wel geld op leveren.

  Ik blijf echter nog steeds bij mijn theorie dat een overeenkomst is afgekestst over SciFi en 13th Street en men toen besloot (ook na veel kritiek) om Omega en Geloven er op te laten. Het schijnt dat de publieke omroep de digitale zenders wil inperken, dus naar alle waarschijnlijkheid komt er dan meer ruimte op de digitale kabel vrij voor wat WIJ abonnees ECHT willen. En dan bedoel ik NIET de uitkomsten van een enquete van Ziggo zelf. Deze staan vol vragen waarop alleen de antwoorden zijn te geven zie Ziggo wil!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina