1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Reboots

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door w.v.riel, 18 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. En gisteravond weer een reboot om 21:00u en vandaag nu net om 19:00u precies.... Er werd niets opgenomen en/of afgespeeld. gewoon tv kijken.
   
 2. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Is er een indicatie wanneer de update komt?
   

 3. Ruilen heeft niet zoveel zin, omdat het probleem niet exemplarisch is, hoewel je dit mischien wel zou gaan denken. Het probleem ligt aan een bepaald probleem in de software, waardoor de watchdog de box een restart laat uitvoeren. Er is op dit moment nieuwe software beschikbaar om getest te worden, echter zijn we op dit moment nog met de afronding van een aantal andere boxen bezig.
   
 4. Is er zo'n beperkte testcapaciteit binnen Ziggo dat we hier op moeten wachten? Dat zou nogal teleurstellend zijn voor een bedrijf met 500.000 digitale TV klanten.
   
 5. Vanmorgen om klokslag 11.00 uur weer een reboot gehad, op nederland 1.
   
 6. Sinds het formatteren van mijn HD geen problemen meer gehad. Is even heel vervelend, omdat je alles kwijt bent, maar daarna geen ergenis meer.
   
 7. Klopt niet helemaal, in ieder geval bij mij. Heb ook mijn HD geformateerd, hierna lijkt het dat alles weer OK is. Totdat het verschijnsel zich weer aandient.
   
 8. 17.40u spontane herstart dit is al de vierde keer deze week.
  Het begint nu toch echt vervelend te worden niet alleen worden er opnames niet hervat maar de Humax blokkeert ook gewoon en is dan alleen maar aan de praat te krijgen door de power knop achterop.
  Het herstarten vind nu dus al niet meer op de hele uren plaats en formatteren en nieuwe installatie haalt ook niks uit want er staat niks op de schijf als ik iets opneem word het direct na het kijken gewist.

  Edit,

  Ik wil er ook nog even bij vermelden dat ik de laatste dagen wel er veel artefacts en glitches voorbij zie komen en het mag raar klinken maar dat gebeurt dus sinds het Ziggo is.
  Voordat er nu vragen over komen er is niks aan mijn thuis netwerk veranderd er zit een Hirschmann versterker tussen en de connectoren en kabels zijn ook allemaal van Hirschmann.
  De artefacts en glitches doen zich ook voor op mijn samsung decoder.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 20 mei 2008
 9. o.k 4x in een week is erg veel :eek: misschien valt het op omdat je meer naar tv kijkt dan mij, want ik heb het ong. 1x per 2 weken.

  Die artefacten en glitches (vooral ondertitels) zijn wel erg irritant geworden. Dat had ik nooit maar sinds 2 weken bijna alleen maar.

  Digitaal = leuk, maar het gaat nu alleen maar achteruit sinds enige weken. :cry:
   

 10. Ik heb de reboots afgelopen 8 weken 0 keer gehad terwijl de schijf wel voor 80% vol zit (geen tijd om te kijken). Dus ik snap het niet dat er per regio zo'n groot verschil kan zijn (als het aan de humax ligt uiteraard).

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina