1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Reboots

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door w.v.riel, 18 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bij mij ook!
   
 2. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Hier ook afgelopen woensdag.
  Was CSI New York aan het opnemen en mijn vrouw een programma aan het kijken. Ongeveer rond 21.0 uur startte de Humax opnieuw op.
  Gelukkig brak hij de eerste helft van de opname af en ging na de herstart weer verder.
   
 3. Ik was een opname aan het kijken, er werd niks opgenomen.
   
 4. Afgelopen maandag zowel CSI Las Vegas als Grey's Anatomy op aan het nemen, en naderhand bleek dat beide opnamen gesplitst worden. Reboot is om 21.00 uur geweest.
   
 5. Ik neem CSI New York en Criminal Minds altijd tegelijkertijd op (en kijk later). Deze zijn nu al 2 x gesplitst opgenomen na een reboot, maar het valt mij ook op dat het beeld bij deze opnames altijd een poosje blokkerig/haperend worden. Het één heeft vast met het ander te maken.
   

 6. Ik snap het niet. Hoe kan nu iemand in Enschede wel last hebben van reboots en ik (Hengelo) geen last daarvan hebben? Scheelt 10 km maar ik heb het errug incidenteel, eens in de 4 maanden (of zo)?

  Gert.
   
 7. Reboot

  Gisteravond 17 mei 2008 precies om 23:00u (weer) een spontane reboot.
  Er werden geen opnames gedaan/afgespeeld.
  Postcode: 9781 Bedum (gr).
  :eek:
   
 8. Na een paar maanden met weinig problemen is het de laatste maand weer zeer regelmatig ellende (gesplitste opnamen, tijdens het bekijken van een opname ineens niet verder kunnen kijken, reboots tijdens gewoon kijken zonder opnemen, etc.). Wel steeds op hele uren.

  Ik hoop dat de oplossing van Humax snel komt want het wordt echt onacceptabel ondertussen!!!!!!!

  Wat heb je tenslotte aan een PVR die onbetrouwbaar opneemt? Verder een hele luxe doos met zeer veel mogelijkheden, maar als de basisfunctie niet betrouwbaar is..... Zo, dit lucht even op :)

  P.S. ik woon in Deventer (@home) en heb mijn harddisk 3 maanden terug vervangen door een Seagate ACE-harddisk van 500 GB. Deze harddisk is nog niet halfvol dus hier kan het volgens mij niet aan liggen. Enne, formatteren doe ik echt niet om het uit te sluiten, want er staan intussen veel opnames op die ik nog niet heb gezien of wil bewaren.
   
 9. Reboot

  Heb deze decoder nog geen week, en sinds gisteren de eerste reboot. Ik keek een prg op rtl 4 en was aan het opnemen op rtl 7. Precies op het moment dat de recording stopte (22.40 uur), stopte het beeld op de tv en startte de Humax opnieuw op. Daarna ging de uitzending weer gewoon door. Ligt dit aan de sofware of de hardware. Ik kan hem nog ruilen, maar ik weet niet of dit zin heeft omdat er zoveel zijn met deze problemen. Misschien dat Anoniem antwoord weet ?
  Bij voorbaat dank.
   
 10. Ik ga er vanuit dat dit een software probleem is, omdat Anoniem heeft gemeld dat Humax met een nieuwe software versie komt die dit probleem moet verhelpen. Als ik het niet mis heb is dit probleem zelfs geïntroduceerd middels een software upgrade.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina