1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Reboots

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door w.v.riel, 18 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb het ook al een paar keer gehad.

  Nu wil ik binnenkort mijn decoder zwart (laten) spuiten, maar als ie zo vaak restart stuur ik hem terug, desnoods elke maand.

  Maar dat is wel lastig met een exemplaar dat er niet meer origineel uitziet.
   
 2. Wil je je decoder er laten uitzien als de opnames die hij maakt :lol: ?
   
 3. Allen,
  ik heb vorige week mijn harde schijf geformatteerd, daarna een reset naar fabrieksinstellingen. Ik moet het afkloppen, maar sinds die tijd nog geen uitval, reboots of opnames zonder beeld gezien.
  Duimen gekruist houden.
  Misschien een tip voor een ieder.
  Vincent
   
 4. Ik denk niet dat dit de oplossing is. Het opnieuw opstarten gebeurt te pas en te onpas. Ikzelf stoor me hier nog het minst aan maar mijn huisgenoten worden er helemaal ziek van. Het gebeurt nm meestal op het meest ongeschikte moment.
  Theo
   
 5. Dit is ook niet de oplossing hoewel de pvr bij somminge gebruikers er wel baat bij schijnt te hebben.
  Er is inmiddels een test versie beschikbaar voor evaluatie en goedkeuring. Zodra er een nieuwe release beschikbaar is zal ik het laten weten.
   
 6. @anoniem, ik laat me verrassen te zijner tijd.

  Theo
   
 7. GROOT GELIJK!!!!! Dat zogenaamde "periodieke" restart moet ongeveer om 4 of 5 uur middennacht gebeuren, dan hebben we daar geen last van, behalve nacht tv kijkers :p.
   
 8. Ik heb toevallig gister weer eens een reset gehad, in tijden niet meer gezien. Was tijdens The Hitchhikers Guide to the Galaxy, ergens op een onlogisch tijdstip. In elk geval niet op een heel uur, zoals ik eerder een heb meegemaakt. En ook niet midden in de nacht, ergens om 21:20 ofzo...
   
 9. heel vreemd... ik heb dat film opgenomen, maar we hebben naar andere kanaal gekeken, en onze humax kreeg geen reboot.
  WTF?

  Vanavond ga ik wel dat film even controleren of het opname inderdaad gesplitst is. Zo ja dan heb ik een nieuwe theorie, dat het herstart alleen via het kanaal wordt uitgevoerd... Dat wil zeggen dat andere kanalen geen herstart kregen of zoiets, daarom hebben we het helemaal niet gezien tenzij we heel even afgeleiden zijn (weinig kans).
  Als mijn opname inderdaad niet gesplitst is, dan ligt het aan humax, dus apparaat. Dus afwachten.

  Oh wacht even... Ik zie dat je in Friesland woont, het is heel mogelijk dat jullie daar alleen reboot kregen en wij (Den Bosch, noord brabant) geen reboot kregen. Als mijn 2e theorie klopt, dan is @home de grootste schuldige!

  UPDATE: mijn opname The Hitchhikers Guide to the Galaxy werd niet gesplitst.

  UPDATE2: mijn theorie over herstarts per kanaal klopt niet meer, want gisteren (vrijdag) kreeg ik voor de eerste keer een reboot terwijl ik naar een opgenomen video keek... (andere keren heb ik ook reboots gekregen, maar dat was gewoon tv kijken, dus geen video).
  Den Bosch, @home... precies om 9 uur s'avond, bij iemand ook?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 10 mei 2008
 10. grrr. eergisteren weer om 21:00 uur.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina