1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Discovery World vervangt Civillisation

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door gkvk, 16 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Via www.medianed.com
  Discovery world is de nieuwe zender van Discovery networks .
  Op 18 April zal deze zender de bestaande zender Discovery Civillisation in de digitale pakketten van de kabelaars gaan vervangen.
  [​IMG]
   
 2. wat mij opviel is dat het logo van discovery sience ook is aangepast. Discovery civilisation keek ik vrij weinig naar, ben blij dat het format wordt aangepast.
   
 3. Ik zag van de week op Discovery Civillisation ook al reclame hierover dat het kanaal hernoemd word naar Discovery World.
   
 4. Toch wel jammer want ik keek er dus regelmatig naar, nu maar hopen dat Discovery World een deel van de programmering overneemt maar ik denk van niet.:confused:
   
 5. Het was me nog niet opgevallen dat Civillisation is vervangen. Dit vind ik best jammer, want dit was nu net de enige zender die veel dingen over de 2e wereld oorlog liet zien.
   
 6. Toch is dat jammer van het commerciële geheel, je weet nooit wanneer een station er nog is. Zoals bij Fan TV, ik dacht dat Klussen en Wonen, etc. daar nu uitgezonden ging worden, maar helaas Jurgen Smit (zo stond in de krant) begint een eigen bedrijf en stopt met TV maken. Heb ik me nou voor niks geabonneerd op dat extra pakket? En zo gaat dat maar door, uiteraard kan Multikabel hier niks aan doen, maar ik wil aangeven dat het commerciële alles de das om kan doen...niet goed genoeg? Dan de stekker eruit...
   
 7. Dat geldt zelfs bij de publieke niet-commerciele omroep tegenwoordig. Als een nieuw programma niet genoeg kijkcijfers haalt wordt het weer gestopt, nog voordat het aantal geplande uitzendingen gehaald is....
   
 8. is niet vervangen maar omgedoopt zullen we maar zeggen.
   
 9. Je vergeet the history channel, ook die zenden regelmatig documentaires over WOII uit. Maar heb jij ondertussen dan niet genoeg gezien over de 2e wereld oorlog? Ik vind zelf dat ze dat een beetje teveel herhaalden.
   
 10. @julius,

  2e wereld oorlog. Het 'tegen' kan niet genoeg herhaald worden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina