1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax IRHD-5000 HD-Tuner komt deze zomer

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door Dutchman01, 15 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het antwoord daarop is eigenlijk heel erg simpel. De huidige decoders zullen daar niet mee om kunnen gaan. Zeker is er softwarematig nog het een of andere te tweaken, maar ik verwacht dat er ook een stuk hardware vervangen moet worden. Hardwarematige decodering gaat toch altijd sneller dan softwarematige. Bovendien kun je je afvragen of je dit wel wil. We zitten in een tijd dat een jaar ontwikkeling zoveel snellere en betere apparaten oplevert, dat het beter is om een nieuwe te kopen.
   

 2. Antwoord is eenvoudig, de bestaande HD-decoders ondersteunen geen 1080p. Voor 1080p is er ook nog niets beschikbaar in voor zowel encoders als in decoders. Dit zal nog wel enkele jaren duren.
   
 3. Niet perse, als een decoder een supersnelle processor heeft (dan huidige generatie bedoel ik), dan kent een decoder dat probleem niet meer.
  Dus het komt wel weer goed :mrgreen:, maar ze worden wel wat duurder, maar dan krijg je meer kwaliteit op tv :wink:
   
 4. HD geluid via HDMI via humax irhd-5000?

  Hallo, ik heb even een vraag over deze humax. ONdersteunt dit apparaat ook HD geluid via de hdmi uitgang? Dan hoef ik geen extra optische kabel te kopen.... alvast dank voor jullie reacties...
   
 5. Ik weet niet wat je precies bedoeld met HD geluid.

  Het geluid (stereo) wordt in ieder geval als PCM doorgegeven en dit is ook instelbaar via de volume instelling (volume instelling werkt niet bij de samsung met een hdmi verbinding). Of DD ook wordt 'gepassed' weet ik niet, maar de meeste TV kunnen hier ook niets mee.
   

 6. Ik bedoel daarmee dobly 5.1 geluid, dts geluid etc. Ondersteunt het apparaat dat? Ik sluit al mijn apparatuur nl aan op een av receiver. Moet ik dan ook apart een optische kabel van de receiver naar de av receiver leggen?
   
 7. En kan je het volume wel via de Humax regelen wanneer deze via HDMI is aangesloten?
   
 8. hd-pvr

  Anoniem

  Weet je misschien wanneer de HD-PVR uit gebracht gaat worden?
  Aan welk bedrag moet je hiervoor gaan denken?
   
 9. alleen bij PCM niet bij DD
   
 10. Moet ik zelf eerst uitproberen..
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina