1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Any news?

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Clayton, 12 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Niet meer uitgeleverd

  Beste mensen,

  Ik heb zojuist contact gehad met Ziggo en de verkoopservice wist me te vertellen dat deze 8455DVB niet uitgeleverd gaat worden ivm installatieproblemen... Iemand hier al bekend mee? Baal hier verschrikkelijk van, want dit is de enige recorder die te verkrijgen is in samenwerking met een HD decoder.

  Iemand???
   
 2. leveren

  Beste mensen,

  5 minuten geleden met de ziggo ks gebeld en deze aardige mevrouw deed mij de volgende mededeling:

  1: Het kan nog wel even duren voordat de pvr geleverd wordt, een nadere datum kan zij niet zeggen maar ze verzekerde mij DAT DE HD RECORDER ZEKER GELEVERD ZAL WORDEN!!!!

  2: De rede voor de vertraging is het omstikkeren van casema naar ziggo!!!?

  3: Onze excuses en wij vragen nog wat geduld van u.

  We wachten dus maar af.

  Ik hou jullie op de hoogte.

  Kees:?
   
 3. Hahaha, nou wel vreemd hoor! 2 verschillende antwoorden! Nog iemand proberen? Wie weet omdat de kleur grijs is ipv ziggo blauw?:-P
   
 4. Nou hij is besteld hoor... Installatieproblemen? Nog nooit van gehoord.... lol! Erg goed afgestemd daar.
   
 5. Waarom zou de ethernet aansluiting uitgeschakeld moeten worden. Je mist dan belangrijke functionaliteit die niets te maken heeft met enige vorm van beveiliging. Kijk eens in de landen om ons heen, of naar de TiVo.

  Ik heb een ontzettende hekel aan het niet beschikbaar stellen van technology, terwijl dit (prijs)technisch geen enkel probleem is. Dit houdt de vooruitgang tegen en dat is jammer.

  Ik zit op het moment in de VS (LAs Vegas), als je ziet hoe hier met TV wordt omgegegaan dan hebben wij nog een zeeeeeeer lange weg te gaan...

  En ja, ik noem dat betutteling. Maar je mag het ook een ander woord geven hoor; machtspositie door geen concurrentie.

  Ik ga maar weer eens naar alternatieven kijken als de dreambox. Zucht....
  :-(
   
 6. Zojuist maar weer eens gebeld met klantenservice. En tot mijn schrik kreeg ik ze binnen een minuut aan de lijn :wink: En kennelijk hebben ze ook een cursusje klanten tevreden stellen gevolgd, want die dame bleef maar vragen of ik nog meer vragen had, alles naar wens was en of ik met het antwoord tevreden was. Klantenservice gaat gelukkig weer vooruit dus.

  Maar nu on-topic:
  Deze dame wist mij te melden dat de door mij bestelde Scientific Atlanta 8455DVB besteld is bij het distributiecentrum. TNT zou bij het distributiecentrum alle decoders 14 juni afleveren, dat is een week vertraagd, dus bij Ziggo komen ze nu vandaag of begin volgende week binnen.
  De dame was vrij stellig dat ik eind volgende week of begin van de week daarna mijn decoder moest hebben.

  Nu maar hopen dat dit verhaal klopt. Ze klonk iig erg overtuigd van het verhaal en in tegenstelling tot vorige keren wist ze ook meteen waar ik het over had.

  Positief dus (al is het dus nog wel minimaal een week wachten).

  Overigens nog steeds geen bevestigingsbrief gehad, maar die zou ze meteen gaan sturen (wat ik wel weer vaag vind. Komt die niet automatisch uit het order systeem dan?).
   
 7. Hoi Eric,

  Eerste korte indrukken? oa vwb beeldkwaliteit?
   
 8. Top! Dat bevestigt dus het helpdesk verhaal dat ze vanaf vandaag bij het Ziggo distributiecentrum binnen zouden komen.

  En sluit me helemaal aan bij de roep om ervaringen, specs, etc..... We want een hardware.info TV special :wink:
   
 9. Eerste indruk naar aanleiding van het artikel en foto's op Hardware.info:
  - jek, wat is dat ding lelijk. Jammer. Maar ga hem daarvoor niet afbestellen;
  - toch een ethernetaansluiting?!? Zal het wel niet doen, maar prettig te weten dat de hardware iig aanwezig is. Wellicht dat Ziggo hem ooit nog gaat activeren (of er gehackte firmwares komen :wink: ).
  - component uit is ook erg netjes. Nu maar hopen dat Ziggo niet actief HDCP gaat voeren. Zijn er eigenlijk al videocapture kaarten met component in?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina