1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Any news?

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Clayton, 12 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Weer een gemiste kans !!!!:evil:

  Op en top betutteling, maar dat zijn we gewend in Nederland (helaas:cry:)

  /RdP
   
 2. wat bedoel je met betutteling..
   
 3. Betutteling is idd misschien niet het juiste woord, meer het braafste jongetje van de klas willen spelen richting de content industrie. En dat terwijl het enige wat bereikt wordt is dat alle klanten een hoop gemak missen en alle piraten het toch wel kraken. Way to go.

  OK, to be fair: Ziggo is natuurlijk niet de enige die we de schuld kunnen geven, het is de hele industrie, alleen Ziggo loopt dus braaf mee.

  Wordt wellicht tijd voor een XS4All op de kabel: die willen nog wel eens anarchistisch en activistisch doen wat de klanten willen ipv de content industrie.
   
 4. Misschien wel maar ik ben bang dat het aanbod van zenders en/of content dan minimaal zal zijn. De content providers zijn echt niet gek en zullen nooit consumenten in de kaart spelen door hun spul op een "onbeveiligd" apparaat te laten spelen.

  Ik vind het ook jammer dat het apparaat zover is dichtgetimmerd. Zover dat het voor mij niet meer interessant genoeg is. Mijn SD PVR doet het wat dat betreft prima en die 430 euro is het mij niet waard. Dan koop ik liever een TVix om content mee af te spelen vanaf mijn netwerk.
   
 5. Kees, en?
   
 6. Ik denk dat dat wel mee valt. Waar moeten ze dan met hun content naar toe?

  In de VS hebben filmstudio's ook gedreigd dat hun films niet voor digitale TV beschikbaar zouden komen als de broadcastflag niet werd ge├»mplementeerd. Die is er nooit gekomen, en toch zijn de films nog op (digitale) TV. De studio's kunnen die markt niet missen. Daardoor zullen er wel een paar illegale kopie├źn extra verschijnen, maar die komen er toch wel via DVD etc.

  Een bedrijf als Ziggo (zeker samen met UPC) heeft voldoende macht om tegen providers te zeggen dat ze zenders alleen doorgeven zonder DRM beperkingen. Aangezien kabel nog steeds veruit het grootste marktaandeel heeft zouden providers daar moeilijk onderuit kunnen.

  Hier zou de "aanmerkelijke marktmacht" in het voordeel van de consument gebruikt kunnen worden. Als de kabelbedrijven zouden willen.

  Maar helaas hebben ze er zelf ook een belang bij de decoders zo gesloten mogelijk te houden. Nu kan je nog alles opnemen en terug kijken wanneer je wilt, maar het is mogelijk (speculatie, maar niet ondenkbaar..) dat je over een tijdje een extra abonnement moet betalen voor de dienst "opgenomen programma's terugkijken" (terwijl ze op "je eigen" PVR staan).

  Of dat je opnames maar een week mag terugkijken, waarna ze gewist worden. Wil je ze dan nog eens zien, zijn ze beschikbaar als Video On Demand, tegen een geringe vergoeding...

  Ik zeg niet dat Ziggo dit van plan is, maar het zijn wel mogelijke scenario's. Tenminste zolang de hardware maar gesloten is.
   
 7. Goed punt, maar helaas is de HD PVR voor mij al afgevallen.

  Het SD beeld van het EK is voor mij nog goed genoeg geweest tot nu toe en de overige HD kanalen zijn nog te schaars om een HD (PVR) decoder te rechtvaardigen.

  HD content gaat bij mij via internet binnenkomen en een TVix gaat het afspelen.

  Voor 430 euro heb ik namelijk een van de betere modellen inclusief kabels en support en kan ik zo goed als alle content zonder haperen of problemen afspelen.
   
 8. Zucht!

  Maandag gebeld waar mijn bestelling blijft.

  Vriendelijke dame vertelde mij dat er enige vertraging in de verzending van de goederen is ontstaan en dat het nog wel een week of 14 dagen kan duren.
  Exuses voor het ongemak.

  Dank, Ziggo die zijn zaken niet op orde heeft. Hierdoor mis ik in ieder geval de EK voor een belangrijk deel.

  Vandaag nog steeds niks gehoord of gezien (geen brief laat staan decoder).

  We wachten af maar erg jammer allemaal!

  Kees:x
   
 9. Lullig!

  Beste Kees,

  erg jammer voor je, ik was benieuwd
   
 10. Ook nog steeds niets gehoord. Maar na de bevestiging dat mijn order in ieder geval in het systeem staat heb ik weinig zin om wekelijks te gaan bellen.

  Kan weinig anders doen dan geduld hebben en hopen dat iig voor de Tour en de Olympische spelen ik een keer een HD decoder heb.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina