1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Any news?

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Clayton, 12 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bor, sorry hoor, maar als je een HDTV kunt betalen (en anders heb je toch echt niets aan deze decoder) kan die decoder er ook nog wel bij.

  Wees reƫel, dacht je dat het gratis zou zijn?

  Mij valt toch altijd vooral op dat hoe armer de buurt des te groter de plasma/LCD schermen. Is maar net waar je je geld aan uitgeeft.
   
 2. Gezien dat er wel betaalbare HDTV's op de markt komen moet ook HDTV betaalbaar worden. Dat is het nu niet. Ik verwacht toch dat minimaal een poging gedaan moet worden om de gewone man hier kennis mee te laten maken. Doordat de lat heel hoog ligt is de noodzaak tot het kopen van een HD-televisie steeds lager.
   
 3. Bor, het zijn altijd eerst de early adopters die instappen en dan altijd de hoofdprijs betalen. Pas als iedereen het op feestjes over HD heeft komt meer vraag en gaan vanzelf de prijzen omlaag. Gewoon de wetten van de economie.

  Wil je er vroeg bij zijn met HD? Ja, dan betaal je veel.

  En nogmaals, rijke stinkerd of gewone man hebben er niets mee te maken. Heb genoeg gezien dat een gezin beneden modaal zoals gezegd een 50 inch Pioneer Kuro hadden hangen en een stinkend rijk gezin een CRT die ikzelf zelfs voor mijn slaapkamer te klein zou vinden. Nogmaals: het is maar net wat je er voor over hebt.

  Kortom: niets bijzonders en zeker niet iets om Ziggo te verwijten.

  Zou jou eens moeten horen als ze iedereen gratis HD decoders gaan geven en dat gaan betalen (het geld moet immers ergens vandaan komen) uit een algehele verhoging van de TV kabelkosten voor iedereen.
   
 4. Ik verwijt Ziggo niets en ben het geheel met je eens. Mijn excuus als dat zo over komt. Het is alleen jammer dat overal HD gepromoot wordt maar de toegankelijkheid er nog nauwelijks is. Dat ligt niet aan alleen aan Ziggo!!!
   

 5. Geldt ook voor multikabel en de box moet zelf ook nog aangepast worden. Planning is 1 okt, dit is het plan.. ..
   
 6. gisteren iemand van de klanteservice aan de lijn gehad die beweerde (na navraag bij zijn collega's) dat deze gewoon bij de bcc of de media markt te koop zpu zijn. alle vestigingen in de buurt gebeld, maar niemand weet ergens van......
   
 7. Alleen te koop via de Webshop van Ziggo.
  IMHO eigenlijk nog in een experimentele fase voor ons hobbyisten... :wink:
   
 8. Gisteren maar even gebeld met de helpdesk van Ziggo. Mijn internet bestelling van 5 dagen geleden is nog onbekend in hun systemen. Het blijkt dat hun interne systeem nog niet voorzien is van de optie om de interactieve PVR in te voeren. Het wordt dus weer afwachten....
   
 9. Lekker dan. Waar gaan die internet bestellingen dan heen als er kennelijk geen rechtstreekse koppeling is met hun backoffice? Zit iemand dan al die internetbestellingen handmatig over te kloppen in het backoffice systeem?

  Geeft niet echt veel vertrouwen zo. Triggert mij om zelf ook eens te bellen, eens kijken wat ze bij mij te melden hebben.
   
 10. als je zou kunnen bellen graag, Ik heb nl niet echt het idee dat iedereen aldaar verstand van zaken heeft
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina