1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Any news?

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Clayton, 12 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat klopt als een bus,

  maar als de kabel vrijgegeven gaat worden kunnen meerdere aanbieders ook digitaal hun kunsten vertonen (natuurlijk niet direct wat dat zal ze een beste duit gaan kosten omdat lang nog niet elke woonkamer voorzien is van een Full HD screen)

  Trouwens, een wijk in Leidsche Rijn Utrecht is hard bezig een glasvezelnetwerk te realiseren, kan een decoder als de Cisco hier ook gewoon op aangesloten worden??? of ga ik nu te ver???

  Mhh, ergens terug in dit topic wordt gesproken door Ziggo anoniem dat de Humax zijn intrede doet. Hij geeft ook aan dat er door Ziggo geen onderhandelingen zijn omtrent deze decoder. Het was trouwens de gewone HD decoder echter Humax komt aan het einde van het jaar ook met een PVR Hd-HD decoder, een tweede optie echter gewoon via de handel verkrijgbaar, zou deze ook werken met Ziggo? dit gewoon om open te blijven en zich niet alleen maar blindstarend op HD TV met een door Ziggo aangeboden decoder.

  Weet ook even niet meer wat wijsheid is, wil graag HD kijken en opnemen, maar dan moet het wel een degelijk product zijn, VOD is ook interessant, maar kan nog geen keuze maken. Wil er best wel tijd in steken maar vooralsnog lezende de problemen die men ondervindt ben ik nog niet helemaal over, maar het knaagt vreselijk aan me.

  Charles
   
 2. De humax HD-ontvanger is inmiddels geintroduceerd. Verder is er nog een 3e HD-ontvanger in ontwikkeling. Met Humax zijn nog geen definitieve afspraken omtrent de HD-PVR gemaakt.
   
 3. Anoniem, welke fabrikant gaat die derde HD-ontvanger leveren? Ik ben de problemen met die Samsung zat... en ben heel benieuwd naar de nieuwe ontvangers.


   
 4. Ik ben ze niet zat,maar duidelijk is dat andere spelers zich in deze markt aanmelden.

  Dus er zijn openingen, en dus niet alleen de Cisco. Er gaan meerdere deuren open. Ook met een media centre kunnen we maximaal HD content kijken, en dan met een terrabite disk, daar kunnen we wat mee, alleen als je deze zelf samenstelt zitten er beperkingen aan. Wat is goed, wat is wijsheid. Ik weet het niet meer.

  Ikke
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina