1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Any news?

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Clayton, 12 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Waar lees jij dat er twee uitvoeringen zijn voor HD opnemen?

  Het eerste pakket van 428,95 heeft als titel "Installatiepakket Digitale Televisie harddisk recorder" en bij de beschrijving staat niets over opnemen in HD-kwaliteit. Ik vermoed dat hier de Samsung DCB-850R bij zit aangezien deze 399,- kost op de Ziggo-website (+ 29,95 voor de smartcard maakt 428,95).
   
 2. ciscopvr

  Ik ben bang dat je helemaal gelijk hebt;2x dezelfde prijs met en zonder vod dacht ik;misschien ga ik toch maar winkelen naar een sat receiver die nu ook voor kabel geschikt zijntw humax i cord-vantage 7100-ibox 9000-technisat k2-dreambox 8000
  Ik heb al 2 jaar de samsung hd en wil dolgraag een apparaat voor hd opnemen,timeshift en 2e kijken.
   
 3. Nee, ik weet niet waar jij de omschrijving vandaan hebt gehaald, maar op http://www.ziggo.nl/producten/televisie/digitale-ontvangers/ staat nu bij "Installatiepakket Digitale Televisie harddisk recorder": "Nooit meer je favoriete programma’s missen en alles in haarscherpe kwaliteit dankzij de digitale ontvanger met geïntegreerde harddisk recorder."

  Jouw citaat was "Alles in haarscherpe high definition opnemen." Als dat ooit op de Ziggo site heeft gestaan klopt dat niet.

  Een bron van verwarring kan ook wel de term "HD" zijn. Met een HD-recorder wordt soms een HardDisk-recorder (PVR) bedoeld, en soms staat HD voor High Definition. De Cisco is dus een HD-HD-recorder. :wink:
   
 4. cisco pvr

  Alles duidelijk,echter blijft nu de vraag:kan ik de cisco HD-HD recorder gebruiken buiten casema gebied en dan zonder VOD? het is het vod waar casema geschikt voor is,maar gewoon opnemen en timeshift,dat moet toch overal werken?
   
 5. Die vraag was eerder al beantwoord volgens mij:

   
 6. De monteur is vandaag langsgeweest. Na diverse metingen blijkt dat de groene kabel slecht is en dat er een breuk zit op 13 meter. Mijn signaal is 50 dB. Dit verklaard waarom een en ander zo beroerd was. Er gaat nu een afspraak gemaakt worden met de aannemer om de kabel na te kijken.
   
 7. Afmetingen Cisco 8455DVB

  Ik kan het tot op heden nergens vinden:

  Wat zijn de afmetingen van de Cisco 8455DVB? Gaarne lxbxd.

  Alvast bedankt!
   
 8. afmeting 8455

  26 cm diep
  36 cm breed
  6,5 cm hoog
  groeten Mucha
   
 9. Eindelijk ff tijd alles over de Cisco te lezen (had ik eerder moeten doen), las afgelopen week dat de overheid druk gaat uitoefenen op de kabelaars om hun netwerken vrij te geven waardoor er een groter aanbod kan komen op de Nederlandse markt.

  Indien dit ooit gaat gebeuren (de kabelaars zullen zich vel verzetten) wat kan er dan gaan gebeuren als je over wilt stappen naar een andere aanbieder, kun je dan nog steeds gebruik maken van deze Cisco of andere decoders, tenslotte de telefonie is al losgekoppeld, internet ook en moet aan het einde van het jaar in 1 dag om te zetten zijn (dus hooguit 1 dag geen internet)
  Bij het omzetten van telefonie heb ik geen andere telefoon nodig, met internet net zo. Indien dit niet lukt met de kabelaars wordt het een wel heel erg dure hobby.

  Charles
   
 10. Nog een keer gaan lezen, dat ging over analoge TV
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina