1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Any news?

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Clayton, 12 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. cisco pvr

  Is het dan niet zeer zinvol om alle niet casema klanten bij het bestellen,nadat ze postcode hebben ingevoerd, er op te wijzen dat ze niet in aanmerking komen?Nu word je aangeboden om terug gebeld te worden.Scheelt toch veel ergernis en tijd.
   
 2. Hm, versterking van 8dB. M'n huidige Hirschmann GHV830 versterkt met max 29dB en zou ook retour-geschikt moeten zijn. Maakt me verder ook niet zo heel veel uit, want dat hele VOD interesseert me toch niet (daar heb ik al internet voor en een XBOX360 om dit vervolgens in HD te bekijken), maar de PVR zelf lijkt me wel wat. Vind het alleen jammer om te horen dat hij zo traag is (zoals ik het nu lees net zo traag als mijn huidige SD Siemens Gigaset PVR).
   
 3. cisco

  Ook niet het type zonder vod a 328,95 ?
   
 4. waar refereer je aan ??

   
  Laatst bewerkt door een moderator: 27 jun 2008
 5. Hij refereert waarschijnlijk aan het installatiepakket digitale televisie HD met de Samsung DCB-H360R (ergens in het midden). Naar mijn weten kan je dit pakket gewoon bestellen als je in het ziggo gebied valt en dus niet alleen in het oude casema gebied. Let op, er zijn volgens mij wel wat uitzonderingen. Het handigst lijkt mij gewoon om de postcode check te doen voor dit abonnement.
   
 6. cisco

  Sorry,bedrag verkeerd getoetst:428,95 hebben jullie 2 pvr's te koop : een met vod-alleen casema-en een ZONDER vod;die moet toch overal geschikt zijn?Als ik die bestel word ik na pc check terug gebeld dat ik dit alleen kan kopen als ik 3 in 1 neem.De meeste zeggen echter dat ik naar de winkel moet.Wie kan mij aan zo'n ding helpen?;nou ja helpen..
   
 7. cisco pvr

  Voluit heet dat ding Installatiepakket digitale Televisie harddisk recorder voor 428,95.Alles in haarscherpe high definition opnemen.Die andere recorder heeft wel vod maar dat is alleen casema. Nogmaals als ik pc check doe dan kan ik niet bestellen,alleen terug worden gebeld.De antwoorden zijn zeer divers,maar bestellen kan niet
   
 8. Nee, dat is het voordeel van bestellen via internet (NOT!). Ziggo wil graag naar je luisteren, dus als jij al precies weet wat je wilt bestellen moet je toch wachten tot je gebeld wordt. En daarom vertellen ze op het web ook niet wat je nou eigenlijk koopt (een type van de geleverde decoder wordt niet genoemd).

  Als je gebeld wordt krijg je ongetwijfeld een verkoper die probeert je nog meer of iets duurders te verkopen. Ik vind het voordeel van dingen kopen via internet dat je geen last hebt van lastige (en niet deskundige) verkopers, terwijl je zelf al precies weet wat je wilt. Voordeel van kopen in een echte winkel is dat je het apparaat eerst kan bekijken, en er mee kan spelen.

  Ziggo is er in geslaagd om de nadelen van kopen in een winkel te combineren met de nadelen van kopen via internet.

  Mijn advies, ga naar een winkel, dan kan je tenminste zien wat je koopt. Zal je zien dat er meerdere merken leverbaar zijn (Samsung en Humax), en dat het een stuk goedkoper is. Je kan het meteen meenemen, wat ook wel een voordeel is.

  Let wel op, de PVRs in de winkel zijn alleen geschikt voor standaard definitie TV (SDTV). De recorder met VOD (Cisco) is geschikt voor HDTV, maar is dus alleen via de Ziggo site te 'bestellen', en alleen leverbaar in Casema gebied. Als je HDTV wilt opnemen zal je die moeten hebben.
   
 9. cisco pvr

  Nee niet waar.ze hebben 2(TWEE) uitvoeringen voor hd opnemen:een met vod en een zonder;die zonder kan toch overal?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina