1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Any news?

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Clayton, 12 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Optie "orinele resolutie"

  Maurice,

  Dank, lijikt mij inderdaad heel zinvol. Waarom is deze optie er uberhaupt uitgehaald? Heeft Anoniem hier al op gereageerd?
   
 2. Ik snap dat dit de bedoeling is, maar zoals gezegd, als het niet nodig is, prefereer ik in mijn huidige huis niet nog voor een paar maanden heel veel aan de COAX te doen.
  Maar begrijp ik goed dat alleen voor VOD de nieuwe AOP nodig is?

  Verder: ik weet even niet meer precies uit mijn hoofd wat we nu precies voor wandcontactdoos hebben (zal eens checken vanavond), maar omdat ik ook (al lang) kabelinternet en telefonie heb, neem ik toch eigenlijk aan dat de originele tweegatsdoos al vervangen is?
   
 3. cisco pvr

  nogmaals:is er al ervaring met cisco- in @home gebied?Hier kan toch gewoon de pvr draaien zonder vod?De antwoorden van ziggo helpdesk worden steeds koddiger.-ik weet van niks-gaat u naar klantenservice-die weten ook van niks-gaat u naar verkoop-die weten ook van niks-ik stuur u door naar de technische afdeling-u raad het al ook die weten van niks,maar in dewinkel kunt u hem kopen?10 winkels gebeld in en buiten casema gebied:NIEMAND weet iets.als u 3in 1 neemt kan u hem kopen,aha eentje die weet dat het apparaat bestaat.Ik maak vorderingen;de laatste-gisteren- uitleg is U moet hem echt in de winkel kopen want app.is te duur om te bezorgen?Ja maar ze worden nu bij bosjes bezorgt in het land:daar weet ik niks van.
  ps 3 weken terug is mijn bestelling per band opgenomen incl.bank no.:niemand bij ziggo kan order vinden.
  Is zo,n ipbox 9000 met alphacrypt een alternatief?daar kan in HD zowel c als s tuner in?

  ieder medeleven is welkom.
   
 4. Het netwerk buiten Casema is niet geschikt voor de VOD (of misschien wel het hele Cisco apparaat??) en word dus NIET verkocht in winkels en via de bestellijn van Ziggo zal je hem dan waarschijnlijk ook niet geleverd krijgen.
   
 5. deze week ook mijn cisco ontvangen.

  ik moet zeggen dat de installatie niet soepeltjes verliep. in eerste instantie via hdmi aangesloten met de bijgeleverde kabel, maar geen signaal op mijn tv. uiteindelijk met een andere hdmi kabel en na een factory reset wel beeld.

  probleem dat ik nu nog heb is dat mijn interactieve tv nog niet werkt en dat History HD en HD-NL geen signaal (E52) geeft (Regio Etten Leur). Vandaag al 1,5 uur met de helpdesk van Ziggo gebeld. De medewerker had nog geen kennis van het betreffende product. Zou nog teruggebeld worden door iemand met meer kennis.

  Wat me ook opvalt is dat de kwaliteit van het analoge signaal stukken minder is nadat ik mijn versterker heb vervangen door het meegeleverde aansluitpunt en bijbehorende breedbandversterker.
   
 6. Daar was ik dus al bang voor. Was bij UPC ook al zo dat de door hen geleverde versterker (gratis als je lang genoeg bleef zeuren over signaalkwaliteit) eerder een beperker dan een versterker was.

  Heb ik daar opgelost door gewoon een goede Hirschmann retourgeschikte actieve versterker zelf achter het AOP te zetten en dat werktte stukken beter. Alleen wel even goed opletten of de gekozen versterker a) retourgeschikt is b) de juiste frequenties doorlaat. Heb dus uit mijn UPC tijd de Hirschmann GHV20M nog liggen samen met een zwik KOKA799 kabels, hopelijk heb ik daar nu weer wat aan.
  Hoop dat dat bij Ziggo ook zo geld. Heb er weinig zin in dat ik straks in de woonkamer perfect digitaal beeld heb maar in de rest van het huis een niet om aan te zien analoog signaal heb.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 25 jun 2008

 7. nee, moet ik uitzoeken, ken van de SA VOD niet alle details uit mijn hoofd..
   
 8. De Cisco VOD ontvanger is NIET ontwikkeld en NIET getest voor het gebruik op het @Home netwerk. Het gebruik kan problemen tot gevolg hebben. In de komende maanden zal de software volledig worden ingericht om te kunnen functioneren in alle Ziggo netwerken. Dit is de reden dat de ontvanger ook niet wordt aanboden buiten het casema gebied


   
 9. Zou dan toch maar een afspraak laten maken voor een monteur.
  Het analoge signaal mag zeker niet slechter worden.


   
 10. HDMI resolutie optie

  Anoniem,

  Het gaat hier niet om de VOD opties maar om het feit dat de optie om de HDMI resolutie op "origineel" te zetten verwijderd lijkt te zijn.

  Indien deze optie weer geactiveerd kan worden dan kan een uitzending in 720P door de TV zelf gescaled worden voor die zenders die in 720 doorgeven en worden de zenders die in 1080i doorgeven vanzelf op 1080i getoond.

  Hiermee zou dus effectief de interne scaler van de SA niet meer gebruikt worden, maar zal de TV deze taak overnemen, hetgeen voor sommige toestellen zal leiden tot een betere beeldkwaliteit.

  De vraag is dus waarom deze optie is verwijderd en of dit met een firmware update weer geactiveerd kan worden.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 26 jun 2008
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina