1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Any news?

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Clayton, 12 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. de humax is vandaag vrijgegeven voor een softlaunch
   
 2. HDMI + Sisco

  Even een vraagje aan anoniem.

  Bij de instellingen op de sisco staat bij HDMI resolutie dat deze niet beschikbaar is.

  Nu heb ik hem aangesloten via component. Geeft volgens menuscherm van mijn beamer (Pana PT AX 100E HD ready) een resolutie van 720p aan de ingang van de component, dus geeft de sisco dat ook uit

  Aangezien het meeste HD materiaal op 720 wordt uitgezonden dus geen probleem en het beeld is zondermeer prima.

  Zojuist opnames gemaakt van NL HD en ziet er werkelijk fabuleus uit.

  Nu mijn vraag: Waarom heb ik geen HDMI UIT? De beamer via HDMI aangesloten maar geen beeld!! Kabel is goed want wordt normaal gebruikt voor de aansluiting van mijn bluray speler en die doet het!


  Bij voorbaat dank.

  Kees:roll:
   
 3. Nog even een vraagje (omdat ik nog steeds zelf geen postbode langs heb gehad. Ja, ik ben ongeduldig en jaloers :wink: ).

  Heeft iemand al ervaring hoe gevoelig deze decoder is voor een slechter signaal?

  Ik heb nml net een nieuw huis gekocht en ga dus in november verhuizen (blijf gelukkig in dezelfde stad, anders had ik meteen de decoder kunnen afbestellen). Daarom voel ik er uitermate weinig voor in mijn oude huis nog de bekabeling aan te passen en de nieuwe AOP te installeren. Beetje zonde voor die paar maanden, doe het in het nieuwe huis wel meteen goed.

  Mijn ervaring met digitale TV decoders tot nu toe is alleen bij UPC met eerst de Sagem Mr. Zap box en later de Thomson Mediabox. De Sagem was bijna een wonder, dat ding deed het op elk signaal. Toen ik de Thomson kreeg en deze aansloot op de zelfde kabels als waar de Sagem het uitstekend op deed, één groot drama met freezes etc. Enfin, toen in Rotterdam al mijn kabels vervangen door Hirschmann Koka 799 en een Hirschmann retourgeschikte antenneversterker/splitter. Toen weer uitstekend beeld.
  Mijn vraag is dus of de Cisco qua signaalgevoeligheid meer op de Sagem of de Thomson lijkt.

  (PS: Vind het nog steeds onvoorstelbaar dat al in 2000 Mr. Zap met de Sagem decoders goed werkende interactieve TV had terwijl alle latere decoders daar zoveel moeite mee lijken te hebben. Achteraf waren die Mr. Zap boxen eigenlijk wel erg prima).
   
 4. Humax

  Beste Anoniem,

  Over welke HUMAX spreek je hier? Een HD decoder of een HD/PVR?
   
 5. Hopelijk de PR-H1000C zoals die in Duitsland oa verkocht wordt.
  Deze heeft PVR functies. Kunnen we tenminste opnemen in HD. :-P

  De H1000C is alleen een HD-decoder
   
 6. Anoniem zal het hier hebben over de Human IRHD-5000. Deze heeft zover ik weet geen PVR functie maar is slechts een HD-decoder zoals die van Samsung. Hopelijk heeft deze niet zo veel problemen als de Samsung had toendertijd (en eigenlijk nog steeds!). De ervaringen zullen binnenkort wel binnendruppelen.

  Check ook het topic over de IRHD-5000:
  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=11792
   
 7. nog even wachten....

  Net met Ziggo gebeld: binnen 5 minuten geholpen! Helaas is dat het enige goede nieuws. Ik had een ander lever adres opgegeven dan het huisadres. Het gaat nu het thuisadres worden. Er is iets mis gegaan. Ook over de levering kon niets concreets worden gezegd. Alleen het standaard verhaal dat ik bij de oorspronkelijke datum (18 juni 2008) twee weken moest optellen. Weer afwachten dus.....
   
 8. Herken het probleem. Als ze bij mij gedurende de week afleveren kunnen ze het ook lang proberen, ben dan toch echt op werk. Maar op werk afleveren ging niet.

  Aan degenen die hem al hebben: komt het pakket met TNT (en kan ik hem dus bij het postkantoor afhalen als ik er niet ben) of met een andere koerier (met als gevolg dat ik weer doffe ellende heb omdat die nooit bezorgen waar en wanneer ik er ben)?
  Neem tenminste aan dat ze een pakket van 430 euro niet even bij de buren droppen.
   
 9. Met TNT.
  Als je ziggo belt krijg je ook een track en trace nummer (teminste ik wel).

  Als je hem morgen nog niet hebt zou ik eens bellen!

  Groet,

  Kees
   
 10. Ik heb de bijgeleverde spullen voor het nieuwe abbonee opname punt gewoon in de doos laten zitten en hem zo in de muur geplugd. Sinds zaterdag heb ik nog geen enkele storing gezien, geen blokjes of zwart beeld en of haperingen.

  Bij de samsung was dat wel anders. Soms was b.v. rtl niet om aan te zien ( mijn vrouw ging dan maar weer analoog kijken en begon direct een discussie over de kosten van digitale tv ).

  Bij deze decoder dus (nog) geen problemen geconstateerd!

  Groet,

  Kees
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina