1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Any news?

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door Clayton, 12 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Gisteren ook voetbal zitten kijken

  Ik vond het er erg goed uit zien! Geen rare smeer effecten en andere troep maar gewoon een goed zeer scherp beeld!:lol:

  Aangesloten via component en geeft dus 720p uit. Dit is geen sd zoals de gebruiksaanwijzing zegt. HDMI krreg ik gisteren nog niet aan de praat maar vandaag of van de week eens verder kijken (misschien de AV knop)

  Het zappen gebeurt op een alternatieve manier: Als je snel zapt krijg je snel de info te zien ( je zapt eigelijk door de lijst) als je stopt wordt de zender pas weergegeven. Het is even wennen, maar de samsung was gewoon stroperig traag!

  (Trouwens radio geeft ook een zeer goed geluid)

  Zal vandaag even wat fotos maken.

  Ik hou jullie op de hoogte


  Kees:)
   
 2. Geen postbode hier, moet dus nog even wachten.

  Wel een vraag: heeft iemand al interactieve TV geprobeerd? Is het wat qua aanbod?
   
 3. Dat krijg je niet. 80 uur is gewoon een richtwaarde en bij de NL zenders die in 8 mbit uitzenden en zeker bij HD kom je daar dus lang niet aan. Ik snap eerlijk gezegt ook niet helemaal dat er gekozen is voor een 160 GB disc, dit is gewoon te weinig! Grotere harddisks kosten maar marginaal meer, terwijl de bruikbaarheid van het apparaat ermee vooruit springt. Ik heb ook al enige tijd de beschikking over de UPC HD PVR met een harddisk van 250 GB, en als je een paar films en wat NBA wedstrijden in HD opneemt zit dat ding zo vol. Bij deze Cisco box heb je dat nog sneller.

  Verder even kort mijn eerste vervaringen / opmerkingen.

  -Afstandsbedieninig werkt op knoopcellen. Waarom? Niemand heeft die dingen thuis liggen en als de batterijen op zijn moet je dus sowieso een winkel zien te vinden die die dingen verkoopt.
  -Interactieve TV heb ik vrijdag helemaal niet aan de praat gekregen, ga ik woensdag weer proberen.
  -Box zapt - zoals hier al vermeld - inderdaad erg traag. Ook het laden van de menu's en de EPG duurt gewoon te lang om prettig te zijn. Tot nu toe was dit alleen bij UPC boxen een probleem (al zappen die wél erg snel).
  Het vervelende is vooral dat je niet meteen in beeld ziet dat het commando wel ontvangen is, waardoor je bijna automatisch nog een keer op de afstandsbediening drukt, met als gevolg dat het commando tweemaal uitgevoerd wordt. Bij de UPC boxen die ook lange laadtijden hebben zie je wél meteen een placeholder in beeld komen, zodat je niet de nijging hebt om nog een keer te klikken.
  -Beeldkwaliteit durf ik weinig over te zeggen. Beeld ziet er naar mijn idee minstens zo goed uit als bij de H360R, maar ik heb nog geen directe vergelijking gedaan op twee identieke TV's.
  -Automatische resolutiekeuze ontbreekt helaas, en ook een knop op de afstandsbediening om makkelijk te switchen moeten we missen.
  -Geen ventilator!! Wat mij betreft erg goed nieuws, want op het lichte zoemen van de harddisk na, is de Cisco PVR dus wel lekker stil.
   
 4. Ik snap dat ook niet. Overigens zit er in het installatie-menu een optie "formatteren". Misschien kun je de hdd wel vervangen door een grotere :) Als ik jouw foto's bekijk zie ik dat er een SATA-hdd inzit toch?

  Is mij ook nog niet gelukt nee.

  Ben wel benieuwd wat je bevindingen zullen zijn. Ik zat er zelf aan te denken om de Samsung nog even aan te sluiten, maar dat is weer zo'n gedoe :)

  Staat wel vermeld in de handleiding (Original resolutie en de AV-knop). Hopelijk in een toekomstige firmware-update?

  Hij is inderdaad vrij stil en de hdd resoneert gelukkig ook niet. Maar hij wordt wel behoorlijk warm, zelfs in de standby-stand. De hdd gaat gelukkig wel uit na in standby na een seconde of 20.
   
 5. Iemand al geprobeerd of de afstandsbediening te bedienen is met een universal remote zoals de Logitech Harmony? Is het een standaard IR remote?
   
 6. Ben ik weer :)

  Ja het werkt met een Logitech Harmony. Alleen moest ik wel ALLE knoppen zelf leren aan de Harmony, want de 8455DVB die in de database van Logitech staat deed het niet.

  De AB die bij de Ziggo-versie zit is denk ik speciaal voor de Nederlandse markt gemaakt (heeft ook Nederlandse teksten bij de knoppen) en gebruikt blijkbaar afwijkende codes.
   
 7. Nu maar hopen dat nu jouw versie van de 8455DVB in de Logitech Database staat. Hoe heb je hem genoemd? Misschien dat ik hem dan ook kan gebruiken.
   
 8. Hmm, ik weet niet of dat zo werkt. Ik heb geen eigen apparaat in de database gezet. Ik heb de 8455DVB laten staan en toen via de Learn-optie alle knoppen geselecteerd en die één voor één geleerd.
   
 9. Heeft al iemand in het oude @Home gebied de 8455DVB kunnen bestellen?

  Werkt dit al?
   
 10. Sorry als we hier iets off topic raken, maar zo werkt het idd over het algemeen wel, al geloof ik wel dat Logitech moderatie doet. Alles wat jij nml leert wordt ook geupload naar de centrale database (ook wel zo handig als je overstapt op een nieuwe Harmony, gewoon profile weer downloaden, klaar).
  Destijds bij UPC stond binnen no time na verschijnen de Thomson box apart als Thomson box UPC versie in de database.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina