1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Daar heb je idd een punt!
  Het gaat mij eigenlijk meer op de manier hoe de mensen op dit forum elkaar af en toe bejegenen. Ik vind respect voor voor elkaars opmerkingen/opvattingen etc. van essentieel belang, en dat mis(te) ik eigenlijk de afgelopen pagina's.
   
 2. Uiteraard, dat is van belang.
  Maar in dit topic proberen we ook feiten van fiktie te scheiden. En daar zit nou juist het probleem met FullHD, die telkenmale suggereert meer te weten, en vervolgens niet reageert op de vraag dat toe te lichten.

  Ik haal nog eens mijn posting aan op pagina 96 van dit draadje:

  Tot op heden heeft FullHD geweigerd hier inhoudelijk op in te gaan.
  Is het dan verbazingwekkend dat er getwijfeld wordt aan zijn geloofwaardigheid?

  Groet,
  JW
   
 3. Hoi JW,
  Ik heb vanavond de verschillende postings van FullHD nog eens bekeken. Ik denk dat je gelijk hebt en dat hij/zij zich een beetje als een "intrigant" gedraagt. Idd veel tegenstrijdige berichten. Het lijkt mij het beste dat de serieuze forumleden eenvoudigweg zijn postings negeren.

  groet,
  ron
   
 4. Lijkt me heel goed Ron.
  We zullen het over niet al te lange tijd weten.

  Verder heb ik mij maar rustig gehouden. Het is niet mijn intentie om te kwetsen en laat me al helemaal niet beledigen met allerlei kretologie├źn.
   
 5. Je hoeft je helemaal niet rustig te houden: wanneer kom je nou eindelijk eens met een inhoudelijke reaktie op de vragen die er aan je gesteld zijn?

  Groet,
  JW
   
 6. Hoi FullHD,

  Allereerst mijn excuses om het woord "intrigant" te gebruiken. Dat had ik niet moeten doen.
  Echter ben ik in jouw postings veel tegenstrijdige berichten tegengekomen.
  Wees duidelijk, vermeld je bronnen cq feiten (al dan niet een beetje cryptisch als dat (ivm jouw werkzaamheden of kennis) nodig is) en ik ben ervan overtuigd dat de overige forumleden je een stuk serieuzer zullen nemen.
  Het lijkt mij dat zoals het nu gaat er helemaal niemand bij gebaat is!


  groet,
  ron

  Ps. Ik ben benieuwd wie als eerste pagina 100 gaat openen:)
   
 7. Wat zullen we dan weten? Geef eens wat duidelijkheid.
  Want als we binnen afzienbare tijd iets te weten komen kan jij altijd zeggen dat je dat voorspeld hebt.
   
 8. Precies, ik had alleen verwacht eind mei alles al te weten. Ondertussen heb ik een Philips 37pfl9604 aangeschaft, met een Ziggo sticker achterop (voor wat het waard is), en een Alphacrypt module. Ik verwacht daar nog een jaar of 2 plezier van te hebben en zo niet, dan heb ik pech.
  Hoewel ik niet zo heel veel weet van encryptie, verwacht ik niet dat Ziggo CI+ (als eerste) zonder problemen zal invoeren en denk dan ook dat ik de komende tijd mij geen zorgen hoef te maken over mijn Alphacrypt. Sterker nog, ik denk dat de eerste gebruikers van CI+ nog een hoop ellende krijgen.
   
 9. Ik hoop het niet. Heb sinds kort de Samsung LE37b650, en wacht met smart op de CAMmodule. Mijn TV is er klaar voor, ik hoop Ziggo binnenkort ook
   
 10. Ik ben echt ZOOOO ontzettend benieuwd wie er hier straks hun beklag komen doen. Als ze op basis van de aankondiging "Ziggo gaat CI+ ondersteunen" en het forum hier een tv hebben gekocht en hij blijkt niet te werken met de manier waarop Ziggo CI+ invoert! ;)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina