1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Dank je wel.
  Als ik het goed begrijp dan heeft het voor mij niet veel zin om te wachten tot dat er gecertificeerde tv's op de markt komen.
  Wanneer ik wil gaan opnemen heb ik dan toch weer een recorder nodig dus dan kan ik beter een hd ontvangen met harde schijf kopen.
  Verder koop ik dan zo'n universele afstandbediening en ik ben klaar voor het digitale kijken en opnemen.
   
 2. Het is de vraag of een HD-STB-met-recorder nog wel volledig zal blijven funktioneren.
  De bedoeling van de CI+ exercitie is immers (mede?) de content te kunnen beschermen, en het kopiëren in HD kwaliteit te belemmeren.

  Groet,
  JW
   
 3. De nu reeds door Ziggo gecertificeerde PVR's - en de eventueel later nog te certificeren PVR's met een CI+ slot - blijven werken, en blijven de mogelijkheid houden om beveiligde content op te nemen. Maar als je nu dacht dat je opgelucht adem kunt blijven halen dan heb je het mis. Er zijn allerlei rotgeintjes mogelijk, waardoor je vervolgens verder niets meer met die opgenomen beveiligde content kunt doen, behalve het weer wissen. Lees hier maar even wat ik daar eerder op dit forum over heb geschreven.
   
 4. Dit zegt volgens mij genoeg:

  Ziggo is hiermee de eerste kabelaar ter wereld die in samenwerking met televisieleveranciers het CAM CI+ protocol ondersteunt.


  http://www.ziggo.nl/producten/telev...ource=nieuwsbrief&ns_linkname=ciplus&ns_fee=0
   


 5. http://www.google.com/search?client=safari&rls=nl-nl&q=ci++sony&ie=UTF-8&oe=UTF-8
   
 6. Ik vind het zo jammer, dat ze geen mogelijkheid hebben om met je mediacenter CI+ content te bekijken en op te nemen. Het enige dat ik namelijk met opgenomen tv doe is: kijken en weer verwijderen. Alleen ik doe dat liever wel op mijn media center in plaats van er wéér een apart apparaat bij te zetten :(
   
 7. Onze kabelboer gaat er vanuit dat een ieder met bijv een mediacenter (of een dreambox bijv) kwade bedoelingen heeft... Dat jij (en ik) keurig met hun content omgaat maakt hun niet uit... Stel je voor dat je hun content op internet zet, want je kan met je media center (en met een dreambox) zo om de content-protectie heen... :cool:

  Gert.
   
 8. Ik geloof dat Microsoft voor de VS markt wel iets heeft gedaan om te voorkomen dat content op internet en dergelijke kan worden geplaatst of niet?
   
 9. De USA is Nederland (lees Ziggo) niet.
  Maar je kunt mij wel bijpraten welke akties M$ heeft genomen om content-verspreiding te voorkomen icm met hun mediacenter...

  Gert.
   
 10. Volgens mij is onze "Ziggo "official"" op vakantie!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina